INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UTD - ARSENAL 2-1

Perfect!

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Meci superb şi succes Manchester, după 0-1. Exact ce voia Ferguson.

Man. United visează. Cel de-al 10-lea titlu în ultimii 15 ani se apropie. După vic­to­ria de ieri, şi cu noroc, a ter­mi­nat orice discuţie cu Arsenal. Doar Chel­sea o mai poate încurca. Meciul direct, pe 26 aprilie, la Lon­dra.

“Acesta este meciul se­zo­nu­lui. Viaţă sau moarte, succes sau în­­frîn­ge­re, totul sau nimic”. Arsene Wen­­ger, managerul “tunarilor”, încă mai spera. A suferit pe mar­gi­ne, la fel ca şi Ferguson, cînd jocul se derula în viteză de la o poartă la alta. Apoi, la re­lua­re, a sărbătorit. Adebayor toc­mai marcase, cu mîna?, după ezi­tă­rile lui Van der Sar şi ale fundaşilor din faţa sa. 0-1.

S-a bucurat prea repede Wen­ger. “Pînă la capăt, noi nu mai pier­dem. N-avem voie”, i-a replicat Sir Alex de pe banca opusă. Şi aşa a fost. Imediat, Gallas le-a oferit roş-al­bilor cadoul neaşteptat. Henţ în careu. Penalty, transformat de două ori de Ronaldo. S-a oprit şi la repetare, însă golul a fost validat. A 38-a reuşită stagională a splen­di­du­lui lusitan. A mai fost o lovitură liberă. Iar Hargreaves a aşezat min­gea cu mîna parcă. La colţ, lîngă ba­ră. Lehmann? Fără reacţie. 2-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  14 Aprilie 2008, 16:23

Meci frumos,un egal ar fi fost mai corect.

 •  14 Aprilie 2008, 08:10

Exact. (1) si (2) au vazut bine. Penalty-ul s-a repetat pentru ca Park intrase in careu inainte ca Ronaldo sa suteze, probabil dertutat de oprirea de o secunda a portughezului. Daca n-ar fi atat de preocupati in a face bancuri proaste, comentatorii de la Eurosport2 ar fi trebuit sa fi vazut asta, dar probabil habar n-au de regulament. Din momemntul in care arbitrul fluiera si pana suteaza, jucatorul care bate lovitura de pedeapsa poate sa faca orice: sa sara intr-un picior, sa dea ocol careului.

 •  14 Aprilie 2008, 07:01

Ma mir ce cautati voi la gazeta? Nu s-a repetat penaltyul pentru ca s-a oprit cristiano ronaldo ci fiindca jucatori au intrat in careu inainte ca ronaldo sa loveasca mingea!!!Habar n-aveti!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează