INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAŢIILOR

Permis de culoare » Selecţionerul Italiei i-a înfuriat pe brazilieni după o gafă cu tentă rasistă

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 21:08

Prandelli i-a enervat pe brazilieni: ”Balotelli a fost singurul jucător care a ieşit din hotel. E negru, părea unul de-ai lor”


Italienii au enervat gazdele competiţiei înaintea jocului direct decisiv pentru şefia grupei A. De vină e selecţionerul, ce a făcut o gafă cu tentă rasistă comentînd ieşirea lui Balotelli pe plajă, în condiţiile în care brazilienii le-au interzis azzurrilor părăsirea hotelului din Salvador de Bahia!

"Avea un permis special pentru că e negru, părea unul de-ai lor", a declarat selecţionerul, stîrnind furie în presa locală. A dres-o apoi zicînd că "a contat proiectul pe care el îl sprijină financiar în cea mai mare favelă de aici". Mario l-a apărat postînd pe twitter: "Salvador! Arăt ca o persoană din Bahia!".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
vladutz13
vladutz13  •  23 Iunie 2013, 01:22

Nu e rasism daca este adevarat... avea permis special??? de ce nu aveau voie sa iasa din hotel??? din cauza demonstratiilor? sau pur si simplu orasele sunt prea periculoase??? Sa asigure siguranta prin orase inainte sa se simta ofensati!!

schnel
schnel  •  23 Iunie 2013, 01:10

Nu e nimic rasist de spre asta. Italienii nu-s negrii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează