INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METZ - LYON

Petardă, portar KO, 0-3! Goalkeeperul lui Lyon a fost făcut KO în meciul cu Metz

Petarda explodează la doar o palmă de portarul lyonez Lopes
Petarda explodează la doar o palmă de portarul lyonez Lopes

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2016 00:00

Goalkeeperul lyonez Lopes a pățit ca Lewandowski la București și Metz va pierde la masa verde meciul abandonat în minutul 31.

Fanii lui Metz le-au dat o veritabilă lovitură de grație favoriților. Într-un moment în care echipa lor o conducea pe Lyon cu 1-0 (31), din peluză a început să plouă cu materiale pirotehnice.

Ținta: portarul oaspeților, Anthony Lopes. Portughezul a căzut, iar în timp ce primea îngrijiri, un huligan a aruncat o petardă la doar câțiva centimetri de el. Exact cum a pățit și polonezul Lewandowski, în preliminariile CM 2018, la București!

Lopes a fost transportat la spital și arbitrul a decis să nu mai reia partida, întreruptă de 45 de minute. Apoi responsabilii lui Metz au închis rapid peluza din spatele porții lui Lyon, i-au identificat pe agresori, iar o persoană a fost arestată. Dar pentru echipă e prea târziu. Aproape sigur va pierde meciul la masa verde: 0-3!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează