INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENDĂ RECORD

Pînă la 100.000 de euro pentru Guerrero!

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2010 00:00

Paolo Guerrero şi-a cerut scuze public pentru că duminică, la meciul cu Hannover '96, a aruncat cu o sticlă într-un suporter care-l înjurase.

Dar de pedeapsă, atacantul lui Hamburger SV tot n-a scăpat. Clubul l-a amendat prompt cu o sumă cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de euro, oricum cea mai mare din istoria grupării de pe Elba.

Guerrero a ţinut prima pagină a ziarelor din Germania şi în ianuarie, cînd, din cauza fricii de avion, a ratat de patru ori revenirea la Hamburg, de la Lima. Abia după ce Hamburg i-a trimis un psihiatru şi un fizioterapeut, peruanul a prins curaj să călătorească pe calea aerului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  05 Aprilie 2010, 21:39

Nu merita nici 1 cent amenda.Incepem sa traim intr-o dictatura a suporterilor,multi dintre ei chiar platiti de conducerea cluburilor. Stadioanele incep sa devina loc de lupta intre diversele grupuri din galerii sau intre galeriile echipelor de pe teren ori intre suporteri si jucatori sau conducere. Exemplul Steaua sau Dinamo,cu acel oripilant baner adresat conducerii echipei ori exemplus Rapid,cu jucatori atacati de asa zis suporteri sint doar citeva din cele care ar trebui sa ne puna pe gind.

 •  05 Aprilie 2010, 20:32

si suporterul trebuia interzis pe stadioane 3-5 ani si atunci era dreptate

doru5
doru5  •  05 Aprilie 2010, 18:30

Nu e mult. Cu conditia ca si cocalarul care l-a tot injurat sa fie amendat. Poate si eu sau oricare am ceda nervos la un moment dat. Deci are si jucatorul dreptatea lui. Nu merita sa fie injurat asa...ca doar isi face treaba cum poate mai bine!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează