INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Pistolul l-a salvat de "vulturi" » Căpitanul lui Fenerbahce a fost agresat pe stradă de fanii lui Beșiktaș

Emre are 94 de selecții și 9 goluri la naționala Turciei
Emre are 94 de selecții și 9 goluri la naționala Turciei

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2015 00:00

Emre Belozoglu, 34 de ani, căpitanul lui Fener, a fost agresat pe stradă de fanii radicali ai lui Beşiktaş. A scăpat doar după ce Orhan Ak, prietenul lui Emre, a tras mai multe focuri în aer.

Turcia nebună de fotbal face victime. Pe 4 aprilie, cinci gloanţe trase dintr-o armă de vînătoare au străpuns parbrizul autocarului lui Fenerbahce. Ambuscada de pe pod fusese pregătită de ultraşii lui Trabzonspor, care au plănuit uciderea şoferului şi răsturnarea vehiculului în Marea Neagră. Dar cel de la volan a supravieţuit rănilor şi a dejucat atentatul.

Joi seară, alt episod violent. Emre Belezoglu, căpitanul lui Fener, a fost reperat pe stradă de fanii extremişti ai "vulturilor" lui Beşiktaş. "M-au înconjurat şi m-au insultat", a spus fostul coleg al lui Hagi la Galata. Emre le-a răspuns şi a fost agresat de huligani.

Norocul său, nu era singur. Iar prietenul Orhan Ak, ex-Galatasaray, actual jucător la Başakşehir, a scos pistolul şi a tras în aer, speriindu-i pe atacatori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează