INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Pleacă de la Juventus? Adrien Rabiot e direcționat de mama-impresar în Premier League

Adrien Rabiot. foto: Guliver/Getty Images
Adrien Rabiot. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 11:34

Adrien Rabiot (25 de ani), mijlocașul francez al lui Juventus, s-ar putea despărți după doar un sezon de „Bătrâna Doamnă”. Aflat pe Coasta de Azur, Adrien nu s-a acomodat în Serie A și numai în Anglia ar putea câștiga la fel.

Străinii lui Juventus au început să se întoarcă la Torino, în perspectiva reluării antrenamentelor și a sezonului în Serie A, însă Adrien Rabiot se gândește deja să schimbe aerul de Italia. 

Corrriere dello Sport scrie azi că în anturajul său, mai ales datorită mamei-impresar, se vorbește despre un transfer la finalul sezonului. 

Adrien Rabiot, împins spre Premier League

Mijlocașul francez, aflat în continuare pe Coasta de Azur, ar fi împins către o mutare în Premier League. Aflat mai mereu în umbra conaționalului Blaise Matuidi în ierarhia lui Maurizio Sarri, fostul jucător al lui PSG ia în calcul o despărțire de bianconeri după un singur an. 

Rabiot are salariu de 7 milioane

Cotidianul italian mai dezvăluie că o posibilă destinație pentru Rabiot ar fi Everton, unde l-ar vrea managerul Carlo Ancelotti, care l-a avut elev la PSG. 

Gruparea din Everton ar fi capabilă și să îi suporte pretențiile financiare, francezul încasând acum 7 milioane de euro net (salariu obținut din postura de jucător liber în vara trecută la campioana Italiei), și i-ar asigura un proiect interesant.

1.550 de minutea bifat Adrien Rabiot la Juventus în acest sezon. De 16 ori a jucat titular în 24 de meciuri, primind trei cartonașe galbene și unu roșu

VIDEO. Alertă la Madrid » Renan Lodi de la Atletico, depistat pozitiv cu COVID-19

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Bombă pe piața transferurilor: Miralem Pjanic, Juventus, a acceptat transferul la Barcelona

Studentul model de la Manchester City a povestit cum și-a petrecut izolarea: „O licență mă poate ajuta în viață”

Manuel Neuer s-a despărțit de soție și s-a refugiat în brațele unei handbaliste de 19 ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează