INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pleacă Isco de la Real Madrid? Chelsea, Manchester City și Arsenal, interesate de spaniol

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 februarie 2020 13:27

Arsenal, Chelsea și Manchester City sunt interesate de Isco (27 de ani). Mijlocașul spaniol este unul dintre fotbaliștii la care Real Madrid pare dispusă să renunțe în vară, în schimbul sumei de 75 de milioane de euro.

Presa din Spania scrie că echipele londoneze Arsenal și Chelsea, dar și Manchester City îl vor oferta pe iberic în această vară, încercând să îl atragă garantându-i un loc de titular.

Isco, evoluții inconstante în acest sezon

Real Madrid ar vrea să renunțe la Isco din două motive: 

  1. Inconstanța acestuia. Ibericul a reușit să marcheze doar de 2 ori în 20 de meciuri în acest sezon și nu a oferit nicio pasă de gol. Cu toate acestea, Zidane i-a oferit destule șanse, Isco începând ca titular meciuri importante, precum cel împotriva lui PSG din Champions League (scor 2-2), meciul împotriva Barcelonei din La Liga (scor 0-0) și cel împotriva lui Atletico tot din La Liga (scor 1-0), când Isco a fost schimbat la pauză.
  2. Transferul lui Isco ar genera fonduri importante, președintele madrilenilor, Florentino Perez, pregătindu-se de o altă vară agitată din punct de vedere al transferurilor.

Isco a fost transferat de Real Madrid de la Malaga în 2013, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. Jucătorul a atins recent borna de 50 de goluri marcate pentru „galactici” și mai are contract cu Real Madrid până în iulie 2022.

articol de Daniel Grigore

Citește și:

Odsonne Edouard, adversarul lui Ianis Hagi din Scoția, are ambiții mari: „Vreau să devin cel mai bun atacant din lume!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
10209355191619210
Dani Dany  •  15 Februarie 2020, 14:36

O daaaa. De 3 ani tot pleaca. De fapt sa fi ziarist in ziua de azi e sa dai *** si sa iei bani degeaba. La concurenta cu meseria de taximetrist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează