INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Pleacă Pep? Vine Klopp? Bayern vrea reconstrucție, Guardiola e nehotărît

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2015 00:00

Insiderii susțin că tratativele catalanului cu ”cetățenii” sînt mai ”avansate” decît negocierile cu bavarezii pentru prelungirea contractului. Bayern l-ar înlocui cu antrenorul Dortmundului

Man. City a dezmințit ieri, via Daily Mail, că ar avea un acord verbal cu Guardiola. Dar cu jumătate de gură. Insiderii, în schimb, îl dau ca și plecat de pe banca lui Bayern. După ce postul tv "beIN Sports", controlat din Qatar, a lansat bomba sîmbătă seară, corespondentul său, Tancredi Palmeri, a detaliat pe Twitter: "Guardiola a fost contactat de șeicii lui City prima oară acum două luni. Însă a refuzat oferta. Recent discuțiile au fost reluate". Informații asemănătoare are și Dietmar Hamann, cu bune contacte în Anglia după ce a jucat la Newcastle, Liverpool și 3 sezoane (2006-2009) chiar la "cetățeni": "Negocierile sînt avansate!".

Pep mai are un an de contract la Munchen, șefii lui Bayern i-au propus prelungirea, dar el a cerut răgaz pînă la vară. Între timp însă rezultatele slabe s-au adunat, echipa a ratat finala Cupei și e pe cale s-o rateze și pe a Ligii. Iar în club se vorbește despre reconstrucție. Însă cu Pep pe bancă doar un sezon nici nu poate fi vorba. E nevoie de un angajament pe cel puțin doi-trei ani și dacă spaniolul are alte planuri după 2016, atunci o despărțire acum e cea mai bună decizie. Potrivit tabloidului Bild, Bayern se gîndește deja la Jurgen Klopp, care va fi liber de la 1 iulie, după ce și-a reziliat contractul cu Dortmund.

12.000.000 €cîștigă Guardiola la Munchen, conform contractului scadent în 2016

6 orefără gol înscris a adunat Bayern în ultimele 4 meciuri disputate în campionat, Cupă și Ligă

"După ce-a declarat campionatul deja încheiat și a făcut atîtea schimbări, Pep și-a scos jucătorii din ritm, i-a derutat. Par să-și fi pierdut încrederea"
Lothar Matthaus, fost căpitan Bayern, după 0-1 cu Augsburg

"Pep la City? Nu e nimic adevărat. N-au existat nici un fel de tratative și cu atît mai puțin un acord"
Guillem Balague, biograful lui Guardiola

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează