INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Pogbang de 110 milioane! Transferul la United se va oficializa cel târziu mâine

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:00

Pogba va semna pe 5 sezoane și va câștiga 20 de milioane anual cu tot cu drepturi de imagine. Juventus a reușit în câteva zile cele mai spectaculoase afacerii ale verii.

După ce l-a cumpărat cu 90 de milioane de euro pe Higuain, și-a scos cheltuiala, rămânând cu bani din cedarea lui Pogba. Man. United a supralicitat la 110 milioane, sumă acceptată de bianconeri și menită să pulverizeze recordul mutării lui Bale la Real. Tot englezii vor plăti și comisionul de 20% cerut de agentul Mino Raiola și pe care Juve a refuzat ferm să-l suporte, ultimul detaliu vinovat de amânarea înțelegerii.

Campioana Italiei face și cea mai profitabilă tranzacție din istoria fotbalului. L-a luat pe mijlocașul francez în 2012, liber de contract, tocmai din curtea "diavolilor roșii", și acum Mourinho va repara gafa lui Ferguson, care nu i-a sesizat potențialul, la un preț de tablou din perioada renascentistă.

Iar Pogba, la 23 de ani, aproape că-și va tripla la United salariul primit în Serie A, 4,5 milioane E. Pe lângă cele 13 milioane, poate lua bonusurile legate de performanțele sale pe Old Trafford.

1.000.000 €a plătit Juventus pentru Pogba lui Man. United acum 4 ani drept cotă de formare

9 trofeeare Paul în 4 ani la Juve, pentru care a dat 34 de goluri și 43 de assisturi în 178 de jocuri

22.000.000 €este comisionul pe care Man. United îl va achita impresarului Mino Raiola

"Este dezamăgitor. Sincer, nu cred că Pogba ne-a arătat măcar un pic de respect. El semnase cu Juventus cu mult timp înainte să fim avertizați"
Sir Alex Ferguson, managerul lui Man. United în 2012

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  29 Iulie 2016, 10:37

Mafia isi spala banii in vazul fraierilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează