INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SENTINŢĂ

Poliţistul care l-a împuşcat mortal pe fanul lazial Gabriele Sandri în 2007 a fost condamnat la 9 ani şi 4 luni de închisoare

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2010 00:00

9 ani şi patru luni de închisoare este sentinţa pronunţată de Curtea de Apel din Firenze împotriva agentului de poliţie Luigi Spaccarotella, cel care l-a ucis în noiembrie 2007 pe suporterul lazial Gabriele Sandri.

Iniţial, omul de ordine fusese condamnat la 6 ani de detenţie, însă procuratura a făcut recurs, cerînd o pedeapsă nu mai mică de16 ani. "Sînt dezamăgit, dar încă mai sper că lucrurile nu vor sta aşa în cele din urmă", a declarat agentul, care a precizat apoi că va ataca decizia instanţei la Curtea Supremă.

Părinţii lui Gabriele Sandri, Giorgio şi Daniela, au izbucnit în lacrimi în momentul pronunţării, iar tatăl fanului biancocelesto s-a declarat mulţumit de verdict: "Sînt liniştit, mi-am regăsit-o după 3 ani de frămîntări. Ceea ce s-a întîmplat azi mă determină să fiu mîndru că sînt italian, s-a făcut dreptate".

Luigi Spaccarotella l-a împuşcat mortal pe Gabriele Sandri în luna noiembrie a anului 2007. Suporterul lui Lazio se afla într-o benzinărie, iar incidentul a venit după ce mai mulţi fani ai lui Lazio şi Juventus s-au încăierat în aceeaşi seară. Vestea morţii lui Sandri a generat revolte din partea suporterilor laziali, care au dus la o escaladare a huliganismului în Italia.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează