INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

"Porcii" de la Ajax! » Debut de campionat cu scandal în Olanda

Autocarul care a inflamat spiritele în Olanda +1   FOTO
Autocarul care a inflamat spiritele în Olanda

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 19:02

Primarul din Helmond, mare fan al lui PSV, a postat pe Facebook fotografia unui camion ce transportă porci căruia i-a pus emblema rivalei şi explicaţia "noul autocar al Ajaxului".

Încă o ciocnire PSV - Ajax, după cea din Supercupă (2-0), în debutul noului sezon. De astă-dată pe Facebook. Primarul din Velmont, Fons Jacobs (foto 2), recunoscut ca un fervent fan echipei din Eindhoven, şi-a pus în cap susţinătorii rivalei crezînd că face o glumă pe cunoscutul site de socializare.

Chiar înainte de a pleca în concediu, Jacobs a postat fotografia unui TIR dotat cu o remorcă specială pentru transportul porcilor. Apoi i-a ataşat emblema campioanei Olandei şi explicaţia "noul autocar al Ajaxului" (foto).

Suporterii "lăncierilor" n-au gustat deloc farsa. Preşedintele asociaţiei fan-cluburilor, Daniel Dekker, a reacţionat dur în ziarul De Telegraaf: "Aşa ceva e de neacceptat, mai ales din partea unei persoane care ocupă funcţia de primar. Poate instiga la violenţă!".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close