INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Portarul confuz: ”Unde sîntem?” » Goalkeeperul Herthei a fost făcut KO la meciul cu Stuttgart

Kraft, la pămînt, acuză cotul în figură încasat de la Niedermeier
Kraft, la pămînt, acuză cotul în figură încasat de la Niedermeier

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 23:01

Berlinezul în vîrstă de 26 de ani a fost înlocuit în minutul 83 al partidei încheiate 0-0. Diagnosticul, comoţie cerebrală. Pauză: o săptămînă.

Jucătorii Stuttgartului n-au reuşit să-i dea gol, vineri, lui Thomas Kraft. Dar l-au lovit pe portarul Herthei pe unde l-au prins. Niedermeier i-a aplicat un cot în figură, lovitură de pe urma căreia i-a trebuit un minut să-şi revină, întins pe gazon, la marginea terenului.

Mai tîrziu a făcut cunoştinţă cu genunchiul lui Ginczek. În figură! N-a cedat, însă cu trecerea timpului i s-a făcut rău. Iar la un moment dat l-a întrebat pe colegul Langkamp: "Unde sîntem?". "La Stuttgart, Thomas!", i-a răspuns fundaşul, care a realizat ce se întîmplă şi i-a făcut semn antrenorului să-l înlocuiască (83). Verdictul medicilor: comoţie cerebrală, o săptămînă pauză.

Maxim, nici un şut la poartă!
Antrenorul Stuttgartului, Huub Stevens, a mizat şi vineri pe Alex Maxim. Integralist, mijlocaşul de 24 de ani a împărţit baloane în stînga şi-n dreapta, dar şi lui, ca şi coechipierilor, i-a lipsit curajul şutului. Nici măcar unul spre poartă! Chiar şi aşa, după cel de-al 8-lea egal al lui VfB, evoluţia "tricolorului" a fost apreciată cu nota 3 (bine) în Bild. Numai că Stuttgart e tot pe ultimul loc,

12 poliţişti au fost răniţi vineri la Stuttgart, în încăierările cu huliganii lui VfB, produse înaintea şi la finalul meciului cu Hertha

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  08 Martie 2015, 16:14

nota 3 la nemti inseamna SATISFACARETZ!! nici maxim nu mai e ce-a fost odata.

icstream
icstream  •  08 Martie 2015, 10:15

Gata ati facut repede o stire. Prima oara si-a luat galben ca prostu, nu l-a lovit nimeni in gura, a fost lovit (impins) in umar si a mimat lovitura, a mai sarit si la bataie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează