INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Portarul lui PSV s-a lovit violent cu capul de bară: "30 de secunde mort!"

Clipa dinaintea şocului. Polonezul Tyton se loveşte de bara porţii la Kerkrade +3   FOTO
Clipa dinaintea şocului. Polonezul Tyton se loveşte de bara porţii la Kerkrade

Articol de - Publicat luni, 28 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 27 octombrie 2013 22:06

Aşa susţine doctorul de la Roda Kerkrade. Goalkeeperul polonez, 26 de ani, şi-a revenit însă pe teren, înainte de a fi transportat de urgenţă la spital.

Clipe de teroare la Kerkrade. Ieri, la Roda - PSV (2-1), în al 6-lea minut de prelungire, Przemyslaw Tyton a plonjat curajos, dar foarte riscant, la o lovitură liberă. A respins mingea, însă nu a mai avut timp să se redreseze în aer. N-a putut evita un contect teribil. S-a lovit violent de stîlpul porţii, a căzut şi, culmea ghinionului, a dat cu capul şi de bara care susţine plasa jos, în iarbă.

A rămas acolo, nemişcat. "30 de secunde am crezut că l-am pierdut. Era mort", a afirmat medicul gazdelor. Dar goalkeeperul polonez a deschis ochii. Şi-a revenit cînd a fost fixat pe targă şi urcat în ambulanţă. "Era conştient, răspundea corect la întrebări", a afirmat PR-ul lui PSV.
Tyton şi-a petrecut noaptea la spital. Pentru un examen medical complet.

Izbit cu genunchiul în cap!
Pe 18 septembrie 2011, la 2-2 în derbyul cu Ajax, Tyton a fost victima coechipierului său Timothy Derijck. Cei doi s-au ciocnit în careu, fundaşul izbindu-l cu genunchiul în cap (foto 4). Şi atunci a sfidat moartea. 20 de minute a fost îngrijit pe gazon. A scăpat fără răni grave. A doua zi a ieşit din spital şi, pe 29 septembrie, învingea la Bucureşti pe Rapid, 3-1 în EL.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează