INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATHLETIC BILBAO

Povestea incredibilă din La Liga » Yeray Alvarez a învins cancerul de două ori și a semnat cu clubul iubit pe 7 ani: „Inima mea e alb-roșie de când m-am născut” 

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 13:07

Yeray Álvarez, 24 de ani, a fost operat de tumoră la testicule, a făcut chimioterapie și a continuat să joace. Numai la Athletic Bilbao.

La doar 21 de ani, vestea l-a lovit ca un trăsnet pe Yeray Álvarez. În decembrie 2016, tânărului fundaș central basc (care a trecut prin toate categoriile de pitici, juniori și formația secundă la Athletic Bilbao) i s-a descoperit un cancer testicular. A fost operat, i s-a îndepărtat tumora și, după două luni, a revenit pe teren. 

În iunie 2017, chiar înainte de Euro U21, maladia a recidivat. A început tratamentul intensiv și dur. Nouă luni de chimioterapie. Atunci a învins cancerul a doua oară. Și, din nou, s-a întors în iarbă, la echipa iubită. 
Yeray, 24 de ani, tocmai a semnat cu Athletic un nou contract, care îl poate ține pe San Mamés întreaga carieră. Pe șapte sezoane, până pe 30 iunie 2026, cel mai lung acord al clubului basc. 

„Inima mea e alb-roșie de când m-am născut”, a declarat stoperul pentru Marca. „De mic copil, aventura mea a cunoscut o singură echipă. Și ea va rămâne încă mulți ani de aici înainte”.

70.000.000 €este clauza de reziliere a lui Yeray Álvarez la Athletic 

66 de meciuri66 de meciuri a disputat fundașul central în 3 ani la prima echipă din Bilbao

25.000.000 €25 de milioane de euro este cota actuală a lui Yeray, potrivit transfermarkt.de

Citește și:

Gest superb al jucătorilor lui Dinamo » Au purtat tricouri cu un mesaj de susţinere pentru Yeray Alvarez

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează