INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Interes din Premier League pentru jucătorul Barcelona » Suma de transfer poate fi uriașă

Raphinha // FOTO: Imago
Raphinha // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 17:36 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 21:33

Extrema Raphina (26 de ani) ar putea pleca de la Barcelona după doar un an. Brazilianul e dorit de Newcastle.

Mundo Deportivo, care citează presa din Anglia, scrie că formația din Premier League ar fi interesată de Raphinha, cumpărat de catalani în vara lui 2022, de la Leeds, pentru 58 de milioane de euro, plus 7 ca variabile.

Omul #2 de la Barcelona și-a anunțat plecarea! Semnează în Premier League
BARCELONA
Omul #2 de la Barcelona și-a anunțat plecarea! Semnează în Premier League

Newcastle e interesată de Raphinha

Trecut pe la Vitoria Guimaraes, Sporting Lisabona, Rennes și Leeds, Raphinha ar putea reveni în Premier League, acolo unde a jucat între octombrie 2020 și iulie 2022.

Conducerea lui Newcastle este extrem de interesată de Raphinha, iar Barcelona ar fi dispusă să renunțe la el. Însă catalanii vor o sumă extrem de mare: 80 de milioane de euro.

Dacă mutarea se va realiza pentru suma cerută de Barcelona, Raphinha ar deveni cel mai scump jucător din istoria lui Newcastle, depășindu-l pe Isak, cumpărat pentru 70 de milioane de euro.

50.000.000 de euroe cota lui Raphinha, potrivit transfermarkt

În acest sezon, primul la Barcelona, internaționalul brazilian a alternat evoluțiile bune cu cele slabe. Are 10 goluri și 11 pase de gol în 45 de meciuri.

Barcelona pregătește fiesta » La o victorie să devină campioană după 4 ani! 

În urma victoriei lui Real Sociedad de marți seara, 2-0 cu Real Madrid, Barcelona este la o victorie distanță de a cuceri matematic titlul în La Liga! După 3 sezoane în care și-a urmărit rivalele din Capitală ridicând trofeul, Barcelona este la un pas de a redeveni campioană a Spaniei. 

Marți seara, Real Sociedad a anihilat-o pe Real Madrid pe Anoeta, 2-0, rezultat care i-a lăsat pe „albi” la 14 puncte în spatele Barcelonei, cu 5 etape înainte de final. Pentru formația blaugrana urmează derby-ul local, în deplasare, cu Espanyol. Duelul va avea loc pe 14 mai, de la ora 22:00. O victorie ar readuce titlul în mâinile Barcelonei! În cazul unui egal cu Espanyol (locul 18), așteptarea s-ar prelungi pentru cel puțin o etapă, în care Barcelona o va înfrunta acasă pe Real Sociedad. Și i-ar fi suficient un singur punct pentru a cuceri titlul!

Real Madrid, transfer de 120 de milioane de euro! „Acord iminent” pentru starul de 19 ani

Leo Messi nu va mai juca deloc la PSG! Atacat agresiv: „A venit doar pentru bani, și-a bătut joc!” + Amendă COLOSALĂ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cobra
cobra  •  03 Mai 2023, 20:13

" a ajucat între octombrie 2022 și iulie 2022." - să tot citești aberații gsp=iste

Vezi toate comentariile (1)
Comentează