INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DREPTURI TV

Premier League se vinde super "afară": cîştiguri dublate!

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Vînzarea drepturilor tv în afara graniţelor ţării se anunţă o adevărată bonanza pentru cluburile din Premier League.

 

Potrivit cotidianului The Independent, pentru perioada 2010-2013, Liga engleză a "scos" din contractele semnate pînă acum 1,4 miliarde de lire sterline, mai mult decît dublul sumei obţinute anterior (625 de milioane de lire sterline). Şi încă nu s-a terminat. Insularii sînt în pline negocieri cu Rusia şi cu Albania pentru a transmite meciurile din Premier în cele două ţări. 

Potrivit estimărilor, din această sumă, fiecare dintre cele 20 de cluburi de pe prima scenă va primi anual cîte 23 de milioane de euro, cu 13 milioane mai mult decît în prezent!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  23 Martie 2010, 22:09

La fel zic si eu....CAMPIONATAUL ENGLEZ DE FOTBAL DE CEL MAI TARE FARA DOAR SI POATE.....abia astept sambata la 14:45 sa vad primul meci al etapei pe EUROSPORT 2.

 •  23 Martie 2010, 20:22

auzi si la ala ca ii plictistitor camp englez ha ha ha ....ii cel mai tare din lume si dupa la distanta foarte mare vine camp spaniol.asa este astia de la gazeta numa camp spaniol il promoveaza mai ales digi sport ne intoxica cu camp spaniol

 •  23 Martie 2010, 18:58

mai lasati`ne cu cel mai spectaculos campionat....e cel mai urat si cel mai plictisitor campionat...acolo nu nu vezi decat rupere...te ia somnul uitatandu`te la meciurile de genul...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează