INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi: „Mare eroare făcută de Rangers!” » Câți bani cere formația din Glasgow

Publicația Ibrox Noise scrie că „Hagi are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea contractului pe 2 ani în decembrie, când era la mile distanță de a fi refăcut complet”.
Publicația Ibrox Noise scrie că „Hagi are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea contractului pe 2 ani în decembrie, când era la mile distanță de a fi refăcut complet”.

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 17:54 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 18:28

Publicația Ibrox Noise scrie că „Ianis Hagi are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea contractului pe 2 ani în decembrie, când era la mile distanță de a fi refăcut complet”.

Aproape zilnic apar în Scoția știri despre viitorul lui Ianis Hagi. Multe surse îl dau plecat de la Rangers pe fotbalistul de 24 de ani în acest mercato, în care numele lui e asociat cu Lecce, Galatasaray și Espanyol.

CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român: jucătorul a fost deja prezentat
CFR CLUJ
CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român: jucătorul a fost deja prezentat

„Rangers e pregătită să îl vândă pe Ianis Hagi”

Ultima care scrie despre divorțul de formația din Glasgow este Ibrox Noise: „Rangers nu mai are nevoie, probabil, de Ianis Hagi! După accidentare, românul nu s-a mai apropiat deloc de forma cu care își obișnuise suporterii, aceștia punându-se de acord pe rețelele de socializare că Ianis trebuie să se transfere în această vară.

„Rangers este pregătită să îl vândă în actualul mercato, deși abia i-a reînnoit angajamentul în luna decembrie, contractul încheindu-se pe 30 iunie 2026. Are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea acordului într-o perioadă în care era la mile distanță de a fi recuperat complet", au explicat scoțienii.

Dacă Ianis ar fi fost în formă, iar Rangers ar fi încasat o sumă între 8 și 10 milioane de lire sterline în schimbul său, ar fi fost o mișcare bună. Însă acele vremuri s-au dus de mult și acum doar se complică situația. E de văzut ce oferte vor veni cu adevărat pentru el".

Nu îl vinde pe Ianis Hagi în pierdere

Cât ar putea obține acum vicecampioana Scoției pentru mijlocașul ofensiv? Aceeași sursă acrie despre o sumă în jurul a 3,5 milioane de lire sterline, aproape de banii plătiți în 2020 lui Genk pentru transferul definitiv. Cifrele sale n-au fost pe măsura așteptărilor fanilor și conducerii, în 96 de meciuri adunate, în trei sezoane și jumătate, având 16 goluri și 21 de assisturi.

338 de minutea adunat Ianis Hagi în 11 partide din ultimul sezon, reușind un singur gol pentru Rangers

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Un fost campion mondial îl ridică în slăvi pe Angel di Maria: „E la același nivel cu Kempes, Maradona și Messi”

Arsenal nu se mai uită la bani » Țintește încă un jucător! Va depăși 300 de milioane în această vară

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (41)
tororosso
tororosso  •  05 Iulie 2023, 19:58

Bun ! în reclamele cu Chipsuri și spuma de ras . Ca jucător îl ține doar bani lui tac-su . Dacă îl nmiruim cu titlul de ”perlă” sau mai nou ”legendă ” , restul de jucători de sub rangul prințului îi putem ai numi gloabe ?

parachioara5
parachioara5  •  05 Iulie 2023, 14:47

...O imitatie de fotbalist ...a facut Ro0 de ras pe unde a fost ...cum de il convoaca Edy la nationala ...pe ce criterii ?...pe nepotisme ?...sa se ia dupa Cartof care i a spus ca Yanis nu i bun de nimik ...

Cosminache_112
Cosminache_112  •  05 Iulie 2023, 14:25

Cea mai mare gloabă

Vezi toate comentariile (41)
Comentează