INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Presa vede o criză la Real Madrid după al doilea eşec al anului, Carlo Ancelotti neagă: ”Exageraţi!”

Jose Jimenez, 19 ani, reia cu capul în poarta lui Navas, pentru 2-0 // Foto: Reuters
Jose Jimenez, 19 ani, reia cu capul în poarta lui Navas, pentru 2-0 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 21:18

Antrenorul campioanei lumii e însă de acord că debutul în noul an este nemulţumitor: ”Trebuie să începem să cîştigăm din nou”.

Din paradis înapoi pe pămînt drumul poate fi uneori foarte scurt. Real e cel mai bun exemplu. După un adevărat marş anul trecut, cu triumfuri în Ligă, Supercupa Europei, CM Cluburi, Cupa Spaniei şi 22 de victorii consecutive în toate competiţiile, "galacticii" dau din colţ în colţ.

Două meciuri în 2015, două eşecuri: 1-2 cu Valencia, duminică, în campionat, şi la doar trei zile distanţă, 0-2 cu Atletico în prima manşă a "optimilor" Cupei Regelui.

Jurnaliştii vorbesc deja despre o criză, însă antrenorul Carlo Ancelotti nici nu vrea să audă: "Cred că exageraţi. OK, am pierdut două partide, sîntem nemulţumiţi, dar nu disperaţi. E clar că trebuie să începem să cîştigăm din nou".

Iar în Cupă nu se dă bătut: "Nu uitaţi că mai e returul şi-l jucăm acasă. Atletico se află în avantaj, dar pe Bernabeu se poate întîmpla orice". Cotidianul Marca, în schimb, este sceptic: "În acest sezon, Ancelotti n-a cîştigat nici o bătălie cu Diego Simeone".

Cu băiatul în braţe
Antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, a avut miercuri seară un suporter special: fiul său cel mic, Giuliano. Juniorul "plăpumarilor" şi copil de mingi cu Real, puştiul a "explodat" de bucurie la fiecare gol, pe care l-a celebrat sărindu-i în braţe tatălului său.

3 înfrîngeri şi o remiză a înregistrat Real în acest sezon în duelurile cu Atletico Madrid

5 eşecuri au bifat "galacticii" în 2014-2015, 3 în meciuri în care Ronaldo n-a fost titular. Ca miercuri

"Sigur că fără Ronaldo e greu. Dar aseară l-am menajat pentru că l-am văzut destul de obosit" (Carlo Ancelotti, antrenor Real)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează