INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CALCIOPOLI 2

Preşedintele Federaţiei cere deschiderea unei noi anchete!

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Fotbalul italian ar putea fi zguduit de o nouă explozie Calciopoli. Giancarlo Abete a avut ieri o întîlnire de o jumătate de oră cu procurorul federal Stefano Palazzi şi i-a cerut să facă lumină în noile interceptări telefonice publicate în ultimele zile de presă, luînd în calcul chiar deschiderea unei noi anchete şi declanşarea unui nou scandal de corupţie în care sînt iarăşi implicaţi arbitri.


"Vreau să fie totul clar", i-a spus preşedintele Federcalcio, cu trimitere la acuzaţiile grave ce li s-au adus recent lui Massimo Moratti şi Adriano Galliani, şefii de la Inter şi Milan. Marţea viitoare, cînd este un nou termen de judecată al procesului civil deschis la Napoli în cazul Calciopoli 1, pe masa lui Palazzi vor fi toate informaţiile apărute în ultimele zile şi apoi sînt şanse mari să se deschidă o anchetă.

Avocaţii lui Luciano Moggi, fostul director executiv al lui Juventus, care a plătit cel mai scump pentru Calciopoli 1, au anunţat că vor cere achizţionarea unei noi serii de 600 de convorbiri telefonice.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  07 Aprilie 2010, 11:08
Postat de pe 07 Aprilie 2010, 10:27

In sfarsit o veste buna ! Sa se faca dreptate in TOTALITATE !!! De ce sa plateasca doar unii iar ceilalti sa se dupa colt ! Asa a fost sistemul construit in Italia ...! FORZA JUVE!!!

Juventus a platit fiindca a comis-o cel mai rau dintre echipele incriminate.Chiar era japca pe fata ce faceau ei.Intreg fotbalul italian este dezgustator si plin de blaturi.Ori Serie A,ori Liga lu' Mitu tot aia e.Doar ca la noi platesc doar licuricii si nu monstrii

 •  07 Aprilie 2010, 10:27

In sfarsit o veste buna ! Sa se faca dreptate in TOTALITATE !!! De ce sa plateasca doar unii iar ceilalti sa se dupa colt ! Asa a fost sistemul construit in Italia ...! FORZA JUVE!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează