INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Presiune cu Bielsa » Un multimilionar care a avut și o echipă în Formula 1 vrea să preia Marseille

Marcelo Bielsa, tactică la tablă // FOTO: Guliver/GettyImages
Marcelo Bielsa, tactică la tablă // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2016 00:00

Multimilionarul Gerard Lopez, 44 de ani, încearcă să o forțeze pe Margarita Louis-Dreyfus să vândă Marseille, anunțând că are un acord cu antrenorul argentinian.

France Football a dat știrea. Luni seară. Gerard Lopez era prezentat drept noul patron al lui Olympique Marseille. În vârstă de 44 de ani, businessman-ul luxemburghez e liderul unui fond de investiții puternic, Nekton.

Un multimilionar care a condus echipa de Formula 1 Lotus, devenit faimos de când s-a implicat în dezvoltarea Skype, vândută în 2005 companiei americane eBay cu 2,6 miliarde de dolari.

Lopez afirmă că are un acord cu Marcelo Bielsa și îl va aduce înapoi la OM pe antrenorul argentinian. Acesta, adorat de fanii marseillezi, a pregătit-o pe Olympique în 14 luni nebune (2014-2015), perioadă în care a fost permanent în conflict cu președintele clubului, Vincent Labrune.

Ieri, L'Equipe susține altă variantă: dezvăluind tranzacția și anunțându-l pe Bielsa, afaceristul cu origini spaniole pune presiune pe proprietara Margarita Louis-Dreyfus. Forțând-o să accepte oferta sa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează