INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Primă pentru Bochum dacă bate pe Bayern? Federaţia se opune

Articol de - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Proprietarul unei pizzerii din Herborn-Breitscheid (Hessen), mare suporter al lui Schalke 04 (foto), le oferă jucătorilor lui VfL Bochum 10.000 de euro primă ca să bată sîmbătă pe Bayern.

Dar federaţia germană (DFB) se opune: "Stimularea unei echipe, chiar şi venind din partea unei terţe persoane, e interzisă. Statutele DFB sînt clare în acest sens".

Bayern şi Schalke sînt la egalitate de puncte, 64, în fruntea clasamentului din Bundesliga, despărţite doar de golaveraj. Şi mai sînt doar două etape din actualul sezon.

În timp ce bavarezii joacă acasă cu penultima clasată VfL Bochum şi apoi în deplasare cu ultima clasată Hertha, Schalke primeşte sîmbătă vizita lui Werder Bremen (locul 3) şi apoi se deplasează la Mainz (locul 10).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  29 Aprilie 2010, 12:25

Sa vada si Gigi articolul ca sa nu mai cante cu Valiza.e acelasi lucru, ba sunt circumstante agravante la Giisor, ca a vrut sa scape de taxe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close