INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Prima reacție a lui Klopp după ce Liverpool a spart banca pentru Van Dijk: "Fanii trebuie să uite prețul! Jucătorul are nevoie de timp"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 19:05

Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre transferul lui Virgil van Dijk, fundașul de 85 de milioane de euro transferat în această iarnă de la Southampton.

Van Dijk este cel mai scump fundaș din istorie, iar conducerea "cormoranilor" a fost criticată pentru suma foarte mare plătită pentru jucătorul de 26 de ani. Totuși, Klopp susține că prețurile sunt stabilite în funcție de piață și îi sfătuiește pe fani să uite de suma de transfer.

"Îmi pot imagina că oamenii se gândesc «Wow, ce număr este acela?!» dar nu asta mă interesează pe mine. Nu noi facem prețurile. Piața face prețurile. Prețul este primul lucru pe care fanii ar trebui să-l uite cât mai curând.

Vorbim doar de jucător și ce poate aduce el în plus la echipă. Calitățile sale, mentalitatea sa, caracterul său. Virgil n-a avut cea mai bună jumătate de sezon la Southampton. A fost accidentat o perioadă lungă de timp și știm cu toții ce s-a întâmplat vara trecută.

Este un jucător înalt (n.r. 1, 93m) - ei au mereu nevoie de ceva mai mult timp după ce au lipsit de pe teren timp de nouă luni - dar asta nu e o problemă. Are nevoie de o perioadă pentru a se adapta stilului nostru de joc", a spus Klopp, citat de presa britanică.

12 meciuria jucat Van Dijk pentru Southampton în acest sezon de Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează