INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Prince "Gigi" de Monaco » Prinţul Albert, furios ca Gigi Becali: a părăsit duminică loja de pe ”Louis II”

Albert pleacă din lojă // Foto: Reuters
Albert pleacă din lojă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 12 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 22:25

În prelungiri, în momentul în care fundaşul stînga Kurzawa a scăpat mingea pe sub gheată, liderul micului Principat monegasc n-a mai rezistat.

În vîrstă de 56 de ani, al 14-lea Prinţ de Monaco din 6 aprilie 2005, după dispariţia tatălui său, Rainier, Albert e mare pasionat de sport şi de fotbal, venind constant în loja sa de pe "Louis II" pentru meciurile roş-albilor. Şi tot ce se întîmplă la club, toate deciziile, inclusiv ale proprietarului rus Rîbolovlev (avere de 6,5 miliarde de euro), trebuie să primească acceptul său.

Duminică seară, la primul joc al echipei sale de suflet în noul sezon de Ligue 1, împotriva lui Lorient, Albert a fost pe stadion din minutul 1. Dar, la fel ca Gigi Becali la eşecurile Stelei, şi-a părăsit furios loja înainte ca partida să se încheie.
Era al doilea minut al prelungirilor.

Monegascii, care erau conduşi a doua oară de Lorient (locul 8 stagiunea trecută) şi jucau în 10 după eliminarea lui Carvalho, forţau egalarea. Moutinho i-a pasat în lateral lui Kurzawa, lipit de tuşă. Dar fundaşul stînga a scăpat mingea pe sub gheată, în aut.

În acel moment, regizorul transmisiei a mutat camera pe loja prinţului. Albert, roşu la faţă, s-a ridicat din fotoliul său înjurînd şi trîntind, mai ceva ca Becali, şi a ieşit valvîrtej. Pentru el, nu mai era nimic de văzut. Ştia că meciul e pierdut şi jocul nu merge deloc.

90 de milioane de euro a încasat Monaco din vînzări de jucători în această vară (James la Real, 80, şi Riviere la Newcastle, 10)

24 de milioane de euro a investit clubul monegasc în achiziţii în intersezon, cel mai scump fiind stoperul Abdennour (Toulouse)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ainraymon
ainraymon  •  12 August 2014, 18:17

Bai jumatate... Cred ca ai mintea pe jumatate daca ai putut screme si scrie o asemenea enormnitate... Cum poti scrie asa despre un om care este cine este si care si titlurile nobiliare pe care le are? Ai tu habar cu ce se mananca asta? Eu cred ca nu si ca esti avirtat aici, de pe alta planeta... Tu nu esti ziarist... Esti un M A R E I D I O T !!! Iar sefii tai sunt si mai mari i d i o t z i decat tine...

bobinatul
bobinatul  •  12 August 2014, 11:15

Asa e ca daca bagati gigi becali in titlu (indiferent de continut), se dubleaza nr. de clickuri?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează