INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG, acord de 10 milioane de euro pentru tehnicianul Christophe Galtier. Cât primește Pochettino ca despăgubiri

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2022 12:57 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 13:29

Campioana Franței, PSG, a reușit să-l elibereze de ultimii doi ani de contract pe noul său antrenor. Mauricio Pochettino va primi „lichidarea” de 15 miliioane, plecând cu întreg stafful.

Săptămâna aceasta se va stabili noua conducere tehnică a campioanei Franței. Luis Campos, consilier pe probleme de fotbal la PSG, a lucrat intens pe două fronturi și este foarte aproape să rezolve predarea de ștafetă. Negocierile complicate cu Nice ar fi ajuns la un rezultat pozitiv și Christophe Galtier va primi „undă verde" pentru a deveni antrenorul „roș-albaștrilor".

 Cotidianul L'Equipe a aflat despre acordul iminent dintre cluburi, PSG urmând să achite 10 milioane de euro în schimbul rezilierii contractului pe care Galtier îl mai are până în 2024 cu gruparea de pe Coasta de Azur. Campos se înțelesese deja cu tehnicianul născut la Marsilia, care a impresionat în sezonul 2020-'21, când a câștigat titlul cu Lille.

Bugatti-ul de 2,1 milioane de euro al lui Cristiano Ronaldo, izbit într-un zid din Mallorca! Cum arată mașina
MALLORCA
Bugatti-ul de 2,1 milioane de euro al lui Cristiano Ronaldo, izbit într-un zid din Mallorca! Cum arată mașina

Christophe Galtier va fi anunțat oficial la PSG joi

Anunțul oficial nu va fi făcut însă decât joi, momentul în care va pleca Mauricio Pochettino. 

Aceeași sursă susține că argentinianul va accepta suma de 15 milioane de euro pentru a renunța la acordul în vigoare cu PSG, care-i va despăgubi pe el și cei patru assistenți, Jesus Perez, Miguel D'Agostino, Toni Jimenez și Sebastiano Pochettino. Mai rămân de pus la punct ultimele detalii, negocierile cu avocatul său mergând spre finalizare.

Galtier a terminat campionatul trecut cu Nice pe locul 5 și a mai pregătit-o pe St. Étienne între 2009 și 2017

După șase ani în care echipa a fost pe mâna unor antrenori străini, respectiv Unai Emery, Thomas Tuchel și Mauricio Pochettino, PSG a decis să angajeze iar un tehnician francez, Laurent Blanc fiind ultimul. 

Galtier, 55 de ani, a terminat campionatul trecut cu Nice pe locul 5 și a mai pregătit-o pe St. Étienne între 2009 și 2017. El va fi prezent la reunirea lotului pe 4 iulie în cantonamentul de la Camp des Loges, unde va face cunoștință cu Mbappé, Messi, Neymar și celelalte vedete.

Citește și: 

Borussia Dortmund, aproape să-l aducă pe înlocuitorul lui Haaland » Negocieri intense pentru unul dintre golgeterii din Champions League

Vlad Chiricheș nu mai pare atât de convins de oferta din Serie A. A întrerupt negocierile „din motive personale”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
mishu_74
mishu_74  •  23 Iunie 2022, 14:46

si uite-asa, va urma un alt sezon dezastruos pentru PSG.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează