INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG, ultimul asediu pentru Mbappe » Salariul „extraterestru” cu care încearcă să-l convingă să rămână pe „Parc des Princes”

Kylian Mbappe
Foto: Imago
Kylian Mbappe Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 18:29 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 20:31

PSG nu cedează în tentativa de a-l convinge pe Kylian Mbappe (23 de ani) să semneze prelungirea contractului scadent în vară.

Prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor cu Real Madrid i-a făcut pe șeicii de la PSG să fie „all-in” pentru a-l convinge pe Mbappe să prelungească înțelegerea cu francezii. 

Bombă la Real după înfrângerea cu PSG! » Lovitura de proporții pregătită de Florentino Perez
PSG - REAL MADRID 1-0
Bombă la Real după înfrângerea cu PSG! » Lovitura de proporții pregătită de Florentino Perez

Astfel, parizienii sunt gata să-i facă o ofertă de nerefuzat lui Kylian. 

Potrivit The Independent, aceștia sunt pregătiți să-i ofere un salariu de 1,2 milioane de euro pe săptămână pentru a rămâne la Paris. Asta ar însemna 57, 6 milioane de euro pe sezon, făcându-l pe Mbappe cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Ar câștiga cu 16 milioane de euro mai mult decât Leo Messi, care încasează acum 41 de milioane de euro pe „Parc des Princes”

Transferul Lui Mbappe la Real, incert

„Cutremur!”, așa prezintă spaniolii de la sport.es ultimele detalii despre viitorul lui Mbappe, liber de contract la finalul sezonului. 

Conform sursei citate, oamenii din anturajul lui Mbappe susțin că francezul nu e impresionat de proiectul lui Real Madrid și că nu a semnat încă vreun contract cu ibericii, în ciuda informațiilor oferite de nemții de la Bild.

Ziariștii spanioli prezintă următorul scenariu: Kylian ar considera o mutare la Real Madrid un pas în spate în carieră, mai ales după prestația dezamăgitoare a trupei lui Ancelotti de aseară. Astfel, viitorul lui Mbappe pare mai incert decât și-ar închipui Florentino Perez, președintele Realului fiind convins până de curând că Mbappe va deveni al madrilenilor din vară.

Liverpool e și ea pe urmele lui Mbappe

Sport.es notează și că Liverpool încearcă să-l convingă pe Mbappe să ajungă în Anglia, iar jucătorul a purtat în ultima vreme discuții cu Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, despre acest subiect.

Kylian Mbappe: „Nu știu ce fac din vară”

Autor al unicului gol din supermeciul PSG - Real Madrid 1-0, Kylian Mbappe a vorbit la finalul partidei, în limba spaniolă, pentru Movistar, despre viitorul său. 

Mbappe a decis de unul singur manșa tur cu Real din optimile Champions League. A înscris în poarta madrilenilor la ultima fază, într-o partidă cu dublă semnificație. 

„Nu m-am hotărât asupra viitorului meu. Joc pentru PSG, unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Meciul ăsta să influențeze viitorul meu? Nu, nu m-am decis, am dat totul, apoi voi vedea ce se va petrece în sezonul viitor”, a răspuns Mbappe, în spaniolă, pentru Movistar.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”
FRANȚA
Sergio Aguero atacă presa franceză, după ce Messi a primit nota 3 în L'Equipe: „Niște nemernici”
Luis Figo și-a părăsit soția în urmă cu două săptămâni! Fostul fotbalist de la Barça și Real Madrid s-a întors acum în brațele superbului model suedez
MONDEN
Luis Figo și-a părăsit soția în urmă cu două săptămâni! Fostul fotbalist de la Barça și Real Madrid s-a întors acum în brațele superbului model suedez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  18 Februarie 2022, 10:33

Oare cât e impozitul perceput de fiscul francez pe „salariile”fotbaliștilor(de fapt pe veniturile lor din fotbal)?Mi-amintesc ca Marica s-a pacalit când a semnat cu Stutgardt(la sfatul lui Pițurca)-constatând ca urma sa plateasca un impozit de vreo 53%, ceeace facea ca sa aiba un salariu mai mic decât la Șahtior!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează