INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Puyol a văzut stele verzi! » Căpitanul Barcelonei şi-a speriat colegii la 5-0 cu Levante

Puyol a fost schimbat de Guardiola pentru a nu risca o accidentare
Puyol a fost schimbat de Guardiola pentru a nu risca o accidentare

Articol de - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 22:52

Fundaşul catalan a acuzat ameţeli şi tulburări de vedere după ce s-a dat cap în cap cu un adversar, trebuind să fie înlocuit în minutul 36.

Seara de gală a Barcelonei, 5-0 contra lui Levante în aşteptarea marelui derby cu Real, din 10 decembrie, a fost umbrită de accidentul suferit de căpitanul Carles Puyol. Era minutul 35 al partidei de pe Camp Nou cînd acesta s-a lovit cap în cap cu atacantul oaspeţilor, Kone, la un duel aerian.

Fundaşul catalan s-a ridicat greu şi a încercat să continue. Dar cînd a început să-şi ducă mîna în mod repetat la cap şi să se clatine, antrenorul Pep Guardiola a înţeles că ceva nu e în regulă şi l-a înlocuit cu Dani Alves.

Puyol s-a aşezat pe bancă, povestindu-i medicului echipei că are ameţeli şi vede în ceaţă. A încercat apoi să se bucure la golul lui Cuenca, de 3-0, însă nu s-a putut ridica. Abia în pauză, la vestiar, şi-a revenit căpitanul Barcelonei. A refuzat să mai meargă la spital, dar Guardiola tot a luat o măsură de precauţie: l-a omis pe Carles din lotul pentru ultima etapă de Ligă, mîine, cu BATE Borisov.

"Carles ne-a dat ceva emoţii, dar acum e bine. L-am înlocuit preventiv" (Pep Guardiola, antrenor Barcelona)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează