INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCII CAUT= S= ADUCA UN FOST SUPERFOTBALIST

Quaresma pe lista "vulturilor" de la Besiktas

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

Ricardo Quaresma, 26 de ani, este pe lista de priorităţi a lui Besiktas Istanbul. Fotbalistul, aflat sub contract cu Internazionale Milano, dar care n-a jucat nici un meci oficial in 2010, este dorit pe Inonu, lucru confirmat şi de Mustafa Denizli, managerul "vulturilor": "Sînt discuţii pentru aducerea acestui jucător, dar, în această fază de negocieri, apar disensiuni între cerere şi ofertă".

Mijlocaşul ofensiv portughez a făcut junioratul la Sporting Lisabona, a trecut la Barcelona, fără prea mare succes, după care a revenit la Porto. După 4 ani petrecuţi la gruparea alb-albastră, Ricardo l-a urmat pe Mourinho la Inter Milano. În Italia n-a rupt gura tîrgului, a fost împrumutat la Chelsea, a fost în discuţii şi cu Genoa, a revenit în Lombardia şi a ajuns doar o piesă de lux pe banca de rezerve a noii campioane a Europei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  24 Mai 2010, 23:34

Cel mai tehnic jucator din lume la ora actuala, un mare talent...Dar lenes.

 •  24 Mai 2010, 17:13

pacat de el k era bun :) dar asa se intampla cand nu alegi cu capu ci cu buzunarul :D mai bine ramanea la porto si acum era 100% intre primii 10 fotbalisti ai lumii ! sau asa vad eu situatia

 •  24 Mai 2010, 16:44

Sa nu uitam ca Mourinho nu mai joaca de ceva vreme cu extreme dar asta nu scuza cu nimic caderea atat de timpurie a acestui baiat. Daca ar fi avut valoare ar fi jucat pe orice post pe care l-ar fi folosit tehnicianul. Practic a incheiat socotelile cu fotbalul de acum 3 ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează