INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SENTINȚĂ

Internaționalul olandez a fost condamnat la închisoare cu executare!

Quincy Promes // foto: Imago Images
Quincy Promes // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 12:34 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 13:09

Fotbalistul olandez Quincy Promes (31 de ani), legitimat la Spartak Moscova, a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare după ce și-a înjunghiat un văr în genunchi în 2020. Decizia nu este definitivă, Promes are dreptul la apel, astfel că nu se pune problema extrădării în prezent, mai ales că relațiile dintre Țările de Jos și Rusia sunt tensionate ca urmare a războiului din Ucraina.

Quincy Promes, internațional olandez cu 50 de meciuri și 7 goluri pentru reprezentativa Țărilor de Jos, a fost găsit vinovat de agresiune deosebit de gravă după ce și-a înjunghiat un văr în genunchi. Fapta s-a petrecut în 2020 și a plecat de la o dispută privind un colier furat.

Promes a negat acuzațiile, dar a fost auzit mărturisind că a comis fapta într-o discuție interceptată de polițiști.

Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate
DINAMO
Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate

Quincy Promes a fost condamnat la închisoare cu executare!

Procurorii au cerut inițial 2 ani de închisoare, dar judecătorii au dictat o pedeapsă de un an și jumătate. În mod normal, în astfel de cazuri se dictează pedepse de un an, însă judecătorii au „plusat”, considerând că Promes, din poziția de fotbalist, ar trebui să fie un model pentru ceilalți.

În prima fază, fapta lui Promes a fost încadrată ca „tentativă de omor”, dar încadrarea a fost modificată, considerându-se că nu există dovezi în acest sens.

Potrivit televiziunii olandeze NOS, Promes va face apel, întrucât sentința nu este definitivă. Ca atare, el va rămâne în Rusia și își va continua treaba la Spartak Moscova.

Judecătorii au decis și ca fotbalistul să plătească daune în valoare de mii de euro. După ce a fost înjunghiat, vărul lui Promes i-a cerut fotbalistului o sumă de bani pentru a nu-l reclama la poliție, dar acesta a refuzat să plătească banii. În consecință, a fost reclamat la poliție.

Quincy Promes a fost dat în urmărire penală pentru contrabandă de cocaină

Problemele de natură legală ale lui Promes nu se opresc aici. În finalul lunii mai, fotbalistul olandez a fost dat în urmărire penală pentru contrabandă cu 1.363 de kilograme de cocaină!

Procurorii îl acuză pe fotbalist că a importat 1.363 de kilograme de cocaină în două loturi. Acestea au fost interceptate în 2020, în orașul belgian Anvers.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Ofensiva saudiților » Kante a semnat, alte 3 vedete din Premier League sunt la un pas de transfer!

Florentino Perez i-a înmărmurit pe suporterii lui Real Madrid: „E ultimul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
brera30
brera30  •  19 Iunie 2023, 13:54

Asta e Olandez? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadghost
roadghost  •  19 Iunie 2023, 13:34

Socant, un barbat de culoare implicat in trafic droguri si atac armat, realmente de necrezut!!

Alunelu45
Alunelu45  •  19 Iunie 2023, 13:28

E rasism toata ziua…sa ingenunchiati si pentru asta…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează