INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Radamel Falcao stă cu bagajele la uşă » Clauza surpriză din contractul cu Manchester United

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 11:59

Radamel Falcao a fost împrumutat în această toamnă de Manchester United, englezii achitînd 12 milioane de euro celor de la AS Monaco. La finalul sezonului, francezii ar urma să primească alte 33 de milioane pentru un transfer definitiv.
Mutarea poate pica însă în orice moment! Pentru că accidentarea la genunchi suferită în ianuarie de columbian încă le dă fiori englezilor, aceştia au introdus o clauză surpriză în contract. Atacantul de 28 de ani se poate întoarce în orice moment la Monaco, dacă accidentarea sa va recidiva.

Problemele la genunchi l-au făcut pe Falcao să rateze Campionatul Mondial din această vară, unde Columbia a ajuns pînă în sferturi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
plesan
plesan  •  21 Septembrie 2014, 17:34

Leicester - Man Utd 5-3 dupa ce a condus Man Utd cu 3-1 ..spune multe despre felul cum s-au cheltuit sute de mil de lire pe jucatori,si o echipa ca Leicester ce are buget ca Steaua poate putin mai mare sa faca instructie cu ei ? Rusinos

Vezi toate comentariile (1)
Comentează