INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Ramos, ironic cu Barcelona după ce a urcat Realul înapoi pe primul loc: "Revenirea lor cu PSG a fost istorică din toate punctele de vedere" ;)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 09:38

Sergio Ramos a fost din nou omul meciului pentru Real Madrid în victoria la limită cu Betis, 2-1 (Ronaldo 41, Ramos 81 / Sanabria 24).

Căpitanul merengue a vorbit după meci atât despre prestația formației sale, cât și despre revenirea Barcelonei în meciul de Ligă cu PSG (6-1), pe care a comentat-o ironic.

"« Remontada» Barcelonei a fost istorică din toate punctele de vedere. Nu mi-a convenit că au revenit și s-au calificat, pentru că sunt o rivală puternică în Ligă", a spus Ramos.

"Meciul cu Betis a fost ciudat, ei s-au apărat bine și puținele ocazii pe care le-am avut nu s-au transformat în gol. Asta ne-a făcut să fim puțin în contratimp, pentru că era important să învingem și să redevenim lideri. În fotbal nu contează doar rezultatul, e clar că trebuie să jucăm mai bine, ca să se bucure și fanii.

Sunt fericit că am înscris, îi dedic golul soției, care se plânge mereu că nu îi dedic nici o reușită", a completat jucătorul de 30 de ani.

Vezi și: VIDEO Deniz, pericol public! Calificarea istorică a Barcelonei a fost decisă și din fluier. Iată toate gafele făcute de arbitru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Martie 2017, 13:01

Pacat ca la acest ramos mintea nu ii este la nivelul picioarelor.

th3dog
th3dog  •  13 Martie 2017, 12:32

incredibil iar i-a scos din *** asta.. a cata oara real nu joaca nimic si hop bulanul sper ca etapa viitoare pe san mames sa ii lase norocul asta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  13 Martie 2017, 12:19

Tatuatul de ramos are creier de fecesebist!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează