INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CARIERĂ ÎN PERICOL

Ramsey, victimă a unui tackling horror!

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Tînărul atacant al lui Arsenal a suferit aseară un groaznic accident în timpul meciului cu Stoke City (3-1). Aaron Ramsey riscă să-şi încheie cariera la numai 19 ani şi două luni, după ce a suferit o fractură, în urma unui tackling criminal făcut asupra lui de Ryan Shawcross, care a fost şi eliminat în minutul 66.


Ramsey a trăit clipe groaznice văzîndu-şi piciorul ţinut doar de jambiere şi a rămas mai multe minute în agonie pe gazon. Teribilul accident a amintit de Eduardo, un alt atacant al lui Arsenal, care acum doi ani a păţit un episod asemănător şi chiar a fost aproape să-şi piardă piciorul. Ramsey a avut nevoie de mască de oxigen înainte de a se imobiliza piciorul rupt într-o atelă şi a fi urcat în ambulanţă.


"E inacceptabil ceea ce s-a întîmplat. Cei de la Stoke ne-au vînat ca să-mi accidenteze jucătorii şi l-am pierdut pe Ramsey pentru o perioadă foarte lungă", a declarat furios Wenger, care şi-a amintit de gravele accidentări păţite în trecut de Diaby şi de Eduardo. "Refuz să cred că e doar o coincidenţă".

*Sky Sports a refuzat să dea reluări cu accidentarea din cauza durităţii faultului.

Vezi atacul criminal suferit de Ramsey!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  28 Februarie 2010, 17:12
Postat de pe 28 Februarie 2010, 12:56

Nu vad nimic atat de groaznic la intrarea lu ala. care e faza? va amintiti de eduardo? acolo a fost criminala. in plus... astia care au scris articolul... cum poti spune ca piciorul e tinut doar de jambiere... sunteti niste cretini!

apropo de articol. interesant ca aia de la sky sports nu au dat reluarea "din cauza durităţii faultului", iar astia de la gsp dau poze cu "piciorul ţinut doar de jambiere".. interesanta abordare..

duckzila
duckzila  •  28 Februarie 2010, 15:44

terminatio cu criminalu!!! ca aici nu e deloc cazu..a intrat puternic, dar nu intentionat sal loveasca...sau ciocnit...daca tot, condamnati intreg campionatul englez pentru ca se joaca dur...dar jucatoru nu a facuto intentionat...era si afectat cand a iesit dupa rosu

suk_89
suk_89  •  28 Februarie 2010, 15:33

Nu-mi vine sa cred ce aud pe aici, copilul ala risca sa-si incheie cariera si voi comparati accidentarea asta cu cea a lui Eduardo, reveniti-va oamenilor, baiatul asta a suferit o dubla fractura de tibie si peroneu :|

Vezi toate comentariile (12)
Comentează