INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Război în toată regula pentru Randal Kolo Muani » Eintracht Frankfurt și PSG nu se înțeleg la preț, jucătorul a intrat în grevă!

Război în toată regula pentru Randal Kolo Muani. Foto: Imago Images
Război în toată regula pentru Randal Kolo Muani. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 10:24 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 11:47

Eintracht Frankfurt refuză să-l lase pe Randal Kolo Muani (24 de ani) să plece la PSG pentru mai puțin de 100 de milioane de euro. Francezii au oferit doar 65 de milioane, sumă în care ar intra și atacantul Hugo Ekitike (21). Disperat, atacantul francez a dat un interviu în care le-a cerut conducătorilor undă verde pentru transfer.

Vineri, la 19:00, ora României, se încheie mercato estival pentru marile campionate ale Europei. Dar asupra uneia dintre cele mai importante tranzacții ale acestei veri încă planează un mare semn de întrebare. Randal Kolo Muani s-a înțeles demult cu PSG. Numai că actualul său club, Eintracht Frankfurt, joacă dur!

Ovidiu Burcă anunță o pierdere suferită de Dinamo: „Va lipsi o perioadă”
DINAMO
Ovidiu Burcă anunță o pierdere suferită de Dinamo: „Va lipsi o perioadă”

Eintracht Frankfurt vrea 100 de milioane în schimbul lui Randal Kolo Muani

Deși l-a luat vara trecută la parametru zero, de la FC Nantes, clubul german i-a stabilit un preț halucinant, 100 de milioane de euro, după ce internaționalul francez a înscris sezonul trecut 23 de goluri în toate competițiile și a avut evoluții bune și la Mondialul din Qatar. 

PSG le-a propus ultima oară nemților 65 de milioane, dar cu atacantul Hugo Ekitike inclus în acești bani. Fără succes.

Randal Kolo Muani și-a pledat cauza la televizor

Nu doar că Eintracht nu reușește să se înțeleagă cu Hugo Ekitike la salariu, dar consideră că, și așa, oferta este foarte mult sub așteptări. Sare pe foc a pus mai nou și Kolo Muani. Disperat să plece, el a pofitat de un interviu acodat postului Sky Germania pentru a-și pleda cauza:

„Întotdeauna am dat totul pentru club. Dar nu este un secret pentru nimeni că PSG mi-a făcut o ofertă record. Mutarea la Paris este acum o oportunitate unică pentru mine. Aș dori să plec și i-am informat și pe responsabili. Sper și doresc ca Eintracht să accepte oferta Parisului și ca transferul să fie posibil acum pentru mine”.

80 de milioane de euroeste cota de piață a lui Randal Kolo Muani pe transfermarkt.de

Randal Kolo Muani nu s-a prezentat miercuri la antrenament

Interviul, neautorizat, i-a scos din sărite pe conducătorii clubului german și acum, potrivit tabloidului Bild, șansele unui transfer au devenit și mai mici. 

Antrenorul Dino Toppmoller plănuiește să-l titularizeze pe internaționalul fracez în returul de joi seară cu Levski Sofia, contând pentru play-off-ul Conference League, însă Bild tocmai a anunțat: „Randal Kolo Muani a intrat în grevă! Nu s-a prezentat la antrenament miercuri”.

Citește și:

Exploziv! Lewandowski pune în discuție deciziile lui Xavi: „În ultimul timp, Barcelona n-a fost așa cum ar trebui”

Culmea neseriozității » De trei ori a spus „da”, pentru ca apoi să-i refuze! L-au expediat înapoi pe banii lui

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
demostene1
demostene1  •  30 August 2023, 10:55

Jucătorul a fost contactat deja de PSG să pună presiune pe Frankfurt sa îl lase la 65.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close