INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Ranieri are primă 1 milion de euro dacă ia titlul şi Cupa Italiei

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2010 00:00

Super-bonus pentru antrenorul Claudio Ranieri.

 

Dacă ia titlul şi Cupa Italiei, tehnicianul Romei va încasa 1 milion de euro primă. Aceasta e clauza pe care a trecut-o în contract de comun acord cu şefii Romei. Salariul său la capitolini e de 2,3 milioane de euro anual.

Jucătorii, la rîndu-le, vor fi răsplătiţi de asemenea regeşte în cazul unei "doppietta". Cotidianul Il Messaggero scrie că fiecare dintre cei 24 de componenţi ai lotului va primi cîte 270.000 de euro!

Roma a trecut pe primul loc în clasamentul Serie A, duminică, şi are un punct avans în faţa campioanei Inter cu 5 etape înaintea finalului.

Iar în Cupa Italiei e cu un picior în finală, după ce a cîştigat manşa-tur a semifinalei cu Udinese cu 2-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează