INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SE ÎNTOARCE ÎN ITALIA?

Ranieri îl vrea pe Adriano

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

AS Roma face deja planurile de achiziţii pentru stagiunea viitoare. Iar preşedintele Rosella Sensi doreşte să-i aducă lui Claudio Ranieri atacantul pe care îl urmăreşte de mai mult timp. Adriano ar putea să-l înlocuiască în ofensiva "giallorossilor" pe Toni, care se întoarce la Bayern, preţul cerut de nemţi pentru un transfer definitiv fiind prea mare.

 

Atacantul brazilian are avantajul că e la final de contract cu Flamengo şi clubul capitolin i-ar accepta salariul cerut de impresarul său, 3 milioane de euro, avînd avantajul că transferul nu va costa nici un ban. Adriano a afirmat în mai multe ocazii că vrea să se întoarcă în Europa, dar a rămas în Brazilia pentru a prinde Cupa Mondială. Numai că, ghinion, selecţionerul Dunga nu l-a inclus nici măcar în lista de 30.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează