INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA U21 - ANGLIA U21 0-1

Rasism şi pumni în Serbia » Scandal imens la un meci de la barajul CE U21

Secundul sîrb Srdjan Maksimovici, în centru, lovește cu pumnul
Secundul sîrb Srdjan Maksimovici, în centru, lovește cu pumnul

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 22:16

Englezul Rose a fost jignit permanent de fanii gazdelor, iar la final, jucătorii şi oficialii învinşilor au tăbărît cu pumnii şi picioarele asupra insularilor.

Golul lui Wickham, din ultima secundă a prelungirilor, a consfinţit victoria cu 1-0 şi totodată calificarea Angliei la turneul final al CE U21 din 2013. Dar a şi dat startul unui adevărat război pe stadionul din Krusevac, cu adversarii sîrbi.

Incapabili să accepte eşecul, după ce pierduseră şi în tur, tot cu 1-0, jucătorii şi oficialii-gazdă s-au năpustit efectiv asupra insularilor, cu pumnii şi picioarele. Antrenorul portarilor, Martin Thomas, şi-a luat un cap în gură, iar huliganii din tribună l-au luat la ţintă cu scaune pe portarul Butland.

Incidentele de la final au venit în continuarea atacurilor rasiste la care a fost supus unul dintre jucătorii de culoare englezi, Danny Rose. Suporterii sîrbi l-au luat în primire de la încălzire, imitînd maimuţele, şi nu l-au slăbit deloc pe parcursul întîlnirii. Culmea, după fluierul final, cînd Rose şi-a exprimat frustrarea expediind balonul în afara terenului, arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
stavrikie
stavrikie  •  19 Octombrie 2012, 09:20

si noi puteam sa procedam la fel cu arbitrul scotian de la meciul cu olandezii, puteam pune pitipoancele de pe stadion sa isi ridice fustele crete si am fi fost acuzati astfel de rasism ...

avg11
avg11  •  18 Octombrie 2012, 13:56
Postat de incapuciato pe 18 Octombrie 2012, 11:22

Si-a luat un cap?...virgula si apoi si?...domnu ziarist...imi schimb impresia despre dvs

Da, se pune si virgula inainte de ''si'' in unele situatii!

dj_smoc
dj_smoc  •  18 Octombrie 2012, 12:51

Il asteptam pe zotta sa trimita o scrisoare la uefa legata de acest meci...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează