INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CĂPITANUL PLEACĂ!

Raul se desparte de Real Madrid la vară

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2010 00:00

Preşedintele Florentino Perez şi directorul general Jorge Valdano vor trebui să discute în următoarele săptămîni o problemă delicată şi dureroasă pentru Real: despărţirea de legenda madrilenă Raul. Deşi mai are contract pînă în iunie 2011, căpitanul formaţiei "blanco" nu face parte din planul de viitor al clubului, suportînd tot mai greu tratamentul de rezervă din ultimele luni la care l-a supus antrenorul Manuel Pellegrini.


" Raul vrea doar să i se spună clar ce are de gînd Real ca să ştie ce are de făcut. Nu are rost să se pregătească în presezon cu echipa madrilenă pentru ca apoi să fie doar spectator", a dezvăluit o sursă din interiorul "galacticilor" citată de cotidianul AS. Meciul de despărţire al lui Raul ar putea fi meciul de pe 9 mai de pe "Bernabeu" cu Athletic Bilbao, în care fanii blanco îşi vor lua la revedere de la atacantul de 31 de ani.

Raul este din 1992 la Real şi a jucat la prima echipă începînd din sezonul 1994-1995, adunînd 544 de meciuri şi 227 de goluri şi numeroase recorduri în istoria clubului madrilen.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (36)
 •  19 Martie 2010, 18:38
Postat de essien pe 19 Martie 2010, 15:11

du-te tare! drum bun si cale batuta batrânule! mai lasa si pe altii mai tineri...ca si tu cand ai fost tânar ai avut snsa sa joci! bulangiule:) vrei sa joci pana la 40 ani la real? crek e timpul sa zbori

da... la poza din profil nici nu ma mira aceasta gandire! din pacate si cluburile de la noi procedeaza la fel, de asta am ajuns aici.

 •  19 Martie 2010, 17:49

Ce vroiati, sa imbatraneasca la Real? Pe principiul asta, Raul n-ar fi ajuns sa debuteze la 17 ani, pt. ca nu ar fi avut loc de Hugo Sanches(obligat sa plece din cauza"practicilor meschine ale conducerii"cum spunea unul pe aici. N-ar fi jucat pt. ca ar fi fost tinuti la echipa Zamorano sau Hagi sau Suker sau Mijatovic. Nu au fost tinuti ei, ci s-a mers pe mana lui. Acum mana lui a obosit. Lasati-l in pace. Viata isi continua cursul!

 •  19 Martie 2010, 17:28

eu inca sper ca raul sa stea la real pana la finalul carierei. nu conteaza cat joaca, ci conteaza sa fie acolo. este un simbol si merita respectat indiferent de varsta ori de prestatii de ultim moment. in alta ordine de idei, imi pare rau ca nu vad un alt "raul" in echipa actuala...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează