INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Reacția lui Răzvan Lucescu după ce a câștigat campionatul regulat: „Nimeni nu ne dădea șanse în vară să fim pe primul loc”

Răzvan Lucescu poate visa la titlu / Foto: Imago
Răzvan Lucescu poate visa la titlu / Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2024 11:42 / Actualizat luni, 04 martie 2024 12:04

Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, calificat în play-off de pe prima poziție, își avertizează rivalii: „La startul sezonului, atmosfera din jurul echipei era ostilă: „Trebuie să fim uniți, să ne forțăm limitele și să ținem ritmul pentru a obține rezultate foarte bune. Dacă ne păstrăm echilibrul, avem șanse foarte mari la titlu”.

PAOK a profitat de pasul greșit făcut de AEK Atena (3-3) la Salonic cu Aris și a revenit pe primul loc în Superliga Greciei, cu un punct avans față de rivala din Capitală. Alb-negrii au învins-o, duminică seară (2-0), în deplasare pe Lamia (goluri Taison 71 și Baba 90+2) și au 59 de puncte, devansându-le acum pe AEK (58), Olympiacos (57) și Panathinaikos (56).

PAOK are 20 de meciuri fără gol primit!

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu continuă să posede cel mai prolific atac din campionat, cu 66 de goluri înscrise, și cea mai ermetică defensivă, cu 21 de goluri primite după 26 de etape. A fost al treilea succes consecutiv în campionat și al 20-lea meci în care poarta lui PAOK a rămas neatinsă!

Accidentare șocantă și gravă a unui arbitru în Serie B. A fost scos pe targă și dus la spital!
ITALIA 2
Accidentare șocantă și gravă a unui arbitru în Serie B. A fost scos pe targă și dus la spital!

Răzvan Lucescu: „Deținem un avantaj psihologic"

Antrenorul român este mulțumit de parcursul pe care nimeni nu-l anticipa: „În vară, nu ni se dădea o șansă la locul întâi. Era o atmosferă negativă, ostilă nouă. Acum pot spune că există o satisfacție pentru munca depusă și că am ajuns până aici. Bineînțeles că ne uităm la ceea ce fac celelalte rivale, dar nu ne concentrăm pe ele.

Avem un avantaj psihologic să fim primii în sezonul regular. Dar noi trebuie să profităm de fiecare moment din fiecare meci".

Lucescu: „Am lot pentru a concura pe două fronturi”

Răzvan Lucescu are rețeta pentru a nu ceda fotoliul de lider până la finalul competiției și a merge cât mai departe în Conference League, unde îl așteaptă „dubla” cu Dinami Zagreb din optimile de finală: „Trebuie să fim uniți, să ne forțăm limitele și să ținem ritmul pentru a obține ce e mai bun din fiecare meci.

Sunt curios să văd programul din play-off. Nu pot să prevăd viitorul fără să-l văd. Voi încerca să rotim jucătorii și să scoatem maximul de la ei. Și nu ne deranjează nici dacă ni se vor da patru derbyuri la rând. Avem un lot pentru a face față".

Am fost criticat pentru ceea ce am spus despre derbyuri. Și în play-off sunt derbyuri, însă programul e la fel pentru toată lumea. Am avut patru meciuri consecutive contra unor adversari puternici plus două meciuri de Cupă și ne-am descurcat bine
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

350de meciuri are Răzvan Lucescu ca antrenor în Superliga Greciei, cu PAOK și Xanthi. Antrenorul român a înregistrat 190 de victorii, 83 de remize și 77 de înfrângeri

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Nervi întinși la Barcelona. Xavi, ca un birjar: „La dracu cu toată lumea, omule!”
BILBAO - BARCELONA 0-0
Nervi întinși la Barcelona. Xavi, ca un birjar: „La dracu cu toată lumea, omule!”
Kylian Mbappe nu pleacă gratis la Real! Suma care-i revine lui PSG e uriașă!
TRANSFER
Kylian Mbappe nu pleacă gratis la Real! Suma care-i revine lui PSG e uriașă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
RegeleMihail
RegeleMihail  •  04 Martie 2024, 13:57

Actual nu cred că există un antrenor român mai bun și chiar dacă nu prea îmi place de Răzvan, totuși sper să-l vedem la o echipă din vest. Aș fi curios să văd ce ar face, de exemplu, în Bundesliga. Nu văd cu ce ar fi sub Terzić (BVB).

florinbelascu
florinbelascu  •  04 Martie 2024, 13:02

Calitatea echipei s-a văzut atunci când a întâlnit echipele mari ale Greciei, și rezultatele nu prea au fost în favoarea lui PAOK. Locul 4 e cam pentru ei, sunt totuși 4 puncte distanță.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează