INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Răzvan Lucescu semnează săptămâna viitoare. Acord de 6 milioane de euro!

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 21:47 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 23:07

Răzvan Lucescu a ajuns la un acord cu PAOK Salonic pentru prelungirea până-n 2027 a contractului scadent în vară. Jurnaliștii greci susțin că el și staff-ul său vor câștiga 2 milioane de euro pe sezon.

Mult a fost, puțin a rămas. Răzvan Lucescu va semna în sfârșit prelungirea contractului cu PAOK Salonic, pe care-l negociază cu patronul Ivan Savvidis încă din luna decembrie a anului trecut.

Vise plăcute, Dinamo! Liga 2 te-așteaptă » Bahassa și Bauza au creat artă și duc Craiova lui Mititelu spre zona play-off! Clasamentul ACUM
FCU Craiova - Dinamo 2-1
Vise plăcute, Dinamo! Liga 2 te-așteaptă » Bahassa și Bauza au creat artă și duc Craiova lui Mititelu spre zona play-off! Clasamentul ACUM

Acordul dintre Răzvan Lucescu și PAOK va fi semnat în cursul săptămânii viitoare

Noul acord - cel vechi expiră la finele stagiunii în curs - va fi parafat săptămâna viitoare și se întinde pe durata a trei sezoane. Iar antrenorul român și staff-ul său vor încasa două milioane de euro pe an. În total, 6 milioane de euro.

„Lucescu va semna contractul săptămâna viitoare. Situația a fost ceva mai complicată pentru că e vorba de opt contracte care sunt pregătite, al lui și ale colaboratorilor săi. Ce este clar e că românul va continua pe banca lui PAOK pentru încă trei ani”, au aflat jurnaliștii de la newsbomb.gr.

Răzvan Lucescu nu va mai avea clauză eliberatoare în contract

Și încă ceva. În vara lui 2019, după event, după ce a cucerit al treilea titlu din istoria lui PAOK, primul după o așteptare de 34 de ani, a apărut o divergență între Lucescu și Savvidis, tehnicianul hotărând să plece la Al-Hilal, care a achitat clauza de două milioane de euro.

Doi ani mai târziu, când Răzvan s-a întors la Salonic, Savvidis i-a fixat o altă clauză, mult mai mare decât precedenta. 7 milioane de euro.  Gazzetta.gr afirmă însă că nicio clauză nu va mai afecta în viitor relația dintre antrenor și proprietar: „Nici Lucescu nu îi va cere vreodată despăgubiri lui Savvidis, nici Ivan nu îi va pretinde lui Răzvan bani pentru a-l lăsa să părăsească echipa”.

În acest moment, PAOK Salonic se află pe primul loc în campionatul din Grecia. De asemenea, Răzvan Lucescu a reușit să își ducă echipa în semifinalele Cupei, dar și în „optimile” UEFA Conference League.

VIDEO. Fatih Terim l-a înjurat pe Răzvan Lucescu

Mai puteți citi:

Adrian Mititelu, „on fire” la FCU Craiova - Dinamo: „Vă spun o chestie și fac o afirmație responsabilă!” + de la Costantino, la Legiunea a XIII-a Gemina și Mădălina Ghenea

Cu ce i-a șocat Nana Antwi pe cei de la FCSB: „N-am întâlnit așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bozo76
bozo76  •  03 Februarie 2024, 03:51

Mai bine semna cu FC Sion sau Fc Lucerna... Mai invata germana ca greaca noua o stie.

raul1985
raul1985  •  03 Februarie 2024, 03:48

Sa ii dea 6 mil pe sezon, pt ca merita. A castigat campionatul Greciei cu PAOK (un fel de petrolul sau arges) dupa zeci de ani, iar in curand le aduce al 2-lea titlu cu el la carma. Grecia are miliardari mai ceva ca Jiji dtpdvd. Merita o echipa mai mare din vest. E antrenor.

vilito
vilito  •  03 Februarie 2024, 00:55

salariu de 2 mil de euro pentru un antrenor din grecia care nici nu joaca in champions league, iar becali/varga viseaza la europa cu salarii de 10-20k euro

Vezi toate comentariile (3)
Comentează