FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO 2-1

VIDEO + FOTO Vise plăcute, Dinamo! Liga 2 te-așteaptă » Bahassa și Bauza au creat artă și duc Craiova lui Mititelu spre zona play-off! Clasamentul ACUM

FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +23   FOTO
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat vineri, 02 februarie 2024 21:57 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 22:29

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. „Câinii” încheie etapa cu numărul 24 pe ultimul loc al Superligii.

Dinamo tot caută atacanți să se salveze de la retrogradare, dar echipa a pierdut din nou, a treia oară în 2024. FCU Craiova a răpus-o după două goluri de autor, scor 2-1. Botoșani le-a predat „lanterna roșie” „câinilor”, haita e tot mai aproape de o nouă rușine.

Craiova a început tare, cu gândul că, poate, cine știe?!, pe un culoar favorabil, mai poate prinde play-off-ul. După ce au tatonat, prin Sidibe și Bahassa, juveții au deschis scorul. Nu că ar fi vreo surpriză, ținând cont de ce apărare au avut în față. Bahassa (13) a desenat cu șutul din afara careului, beneficiind și de un marcaj amical din partea adversarilor, plus plasamentul lui Golubovic.

Adrian Mititelu, show înaintea meciului cu Dinamo » Din ce mașină a coborât la stadion
FCU Craiova - Dinamo
Adrian Mititelu, show înaintea meciului cu Dinamo » Din ce mașină a coborât la stadion

La 1-0, fotbaliștii oltenilor s-au văzut prea devreme cu sacii în căruță, considerând că pot bate din talent și din erorile adversarului. Acestea din urmă fiind cu toptanul!

Dinamo, fotbal Hopa-Mitică!

Degeaba, Zeljko! Oricât ar încerca omul, nu are cu cine... Drept dovadă că vom mai auzi de el, în viitorul nu foarte îndepărtat, la o echipă de play-off, poate de podium, din fotbalul românesc. 

Pavicic cade-n fund, mai mare jena! Velkovski e cu mintea în cu totul altă parte decât la Dinamo. Abdallah vrea să-i dea lui Costin, însă mingea ocolește adresantul. Ilic vrea să blocheze, dar se duce de parcă e pe sanie. Albastră?! "Câinii" au primit "lanterna roșie" înainte de meci, de la Botoșani, situația e dramatică la Dinamo, realitatea este tragică pentru suporteri. Care mai vin la meciuri împărțiți pe "bisericuțe".

Totuși, și din pase date în dușmănie, Dinamo a avut 2-3 oportunități importante. În minutul 27, au fost voci din fotbalul intern care au spus că Dinamo merita penalty la intervenția lui Lacroix asupra lui Goncalo. VAR-ul n-a sesizat nimic. A făcut-o în schimb la reușita, spectaculoasă, e drept, a lui Goncalo (37), anulată după alte trei minute, pe motiv de ofsaid, mic, dar decisiv, al lui Abdallah, pe construcție. Tot portughezul a mai avut un șut la colțul scurt înainte de pauză, a scos Gurău.

Bauza - gol pentru juveți, de-i trezește interesul din nou lui Becali!

La începutul părții secunde, s-a înclinat terenul spre poarta lui Golubovic, care a părut că doar va limita proporțiile eșecului. Bauza (52) și-a bătut joc de Dinamo cu un golazo ce sigur îi va lua mințile lui Gigi Becali! Patronul FCSB va pofti cu siguranță, din nou, la "perla" lui Adrian Mititelu.

Bauza chiar are know-how-ul fotbalului, Dinamo de acum are know-how-ul penibilului! Au fost momente după gol în care Craiova s-a jucat de-a șoarecele și pisica în compania "câinilor". Așa cum le place oltenilor, în general, și juveților lui Mititelu, în particular, alb-albaștrii au dat cu piciorul unor situații de a face scor.

Din pumni, s-a mai trezit Dinamo. Politic (63) l-a surprins pe Gurău, ațipit, cu un șut de la 23 de metri. Dar atât! Dinamo pierde și încheie etapa pe ultimul loc.

Dinamo, ultima în Superligă! Ierarhia actualizată

FINAL. FCU Craiova - Dinamo 2-1

Încă o gafă a lui Gurău

Dinamo a revenit în joc în minutul 64, cu largul concurs al portarului Gurău. Acesta a gafat din nou, după prestația modestă din eșecul 3-4 cu Rapid.

Vise plăcute, Dinamo! Liga 2 te-așteaptă » Bahassa și Bauza au creat artă și duc Craiova lui Mititelu spre zona play-off! Clasamentul ACUM
Gurău scapă mingea la șutul lui Politic / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Astăzi, Gurău n-a putut să respingă șutul expediat de la 20 de metri de Politic. 

Acțiune genială a lui Bauza

În minutul 51, Lucas a acuzat dureri, după o ciocnire cu Blănuță. Kopic a fost nevoit să își scoată fundașul central. L-a introdus pe Georgi Milanov. Bauza a profitat de momentul de dezorganizare din defensiva „câinilor”. Imediat după reluare, argentinianul a recuperat o minge în jumătatea adversă. Veteranul Patriche s-a scos ușor din joc.

Velkovski a atacat și el total neinspirat. I-a lăsat un culoar ideal pentru a avansa în interiorul careului. Aflat la 7 metri de poartă, cu Golubovic în față, Juan a ales o soluție sclipitoare. A trimis cu călcâiul și a făcut 2-0.

Golul lui Dinamo, anulat de VAR

Gregorio a trimis mingea în plasa lui FCU Craiova, în minutul 37. Faza a fost analizată în camera VAR, iar reușita anulată pentru un ofsaid pe construcție, la Abdallah.

Vise plăcute, Dinamo! Liga 2 te-așteaptă » Bahassa și Bauza au creat artă și duc Craiova lui Mititelu spre zona play-off! Clasamentul ACUM
Abdallah, considerat în ofsaid după trasarea liniilor / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

VIDEO. FCU Craiova - Dinamo, întrerupt în minutul 35 

O petardă a explodat la 2 metri de portarul Gurău. „Centralul” Adrian Cojocaru a chemat fotbaliștii celor două formații la centrul terenului. Meciul a fost întrerupt, timp în care crainicul arenei a făcut apel la suporteri. Obiectul pirotehnic a fost aruncat de galeria lui Dinamo. 

Aproximativ 5.000 de spectatori la FCU Craiova - Dinamo

Aproximativ 5.500 de spectatori, număr neoficial, sunt prezenți în tribunele arenei din Bănie. „Câinii” sunt susținuți de 400 de fani, și de această dată scindați în mai multe grupulețe.

FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FCU Craiova - Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+19 FOTO

FCU Craiova - Dinamo, echipe de start

FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas - V. Achim, Dr. Albu - Sidibe, Bauza, Bahassa - Blănuță 
Rezerve: R. Popa - M. Enache, Lekiatas, Padula, Asamoah, Buta, M. Ilie, Vl. Pop, Blidar, Ibrahim 
Antrenor: Giovanni Costantino 

Dinamo: Golubovic - Lucas, Velkovski, Patriche - Cr. Costin, Ilic, Pavicic, Bordușanu - Abdallah, Gregorio, D. Politic 
Rezerve: Railean, Began - Gnahore, D. Iglesias, D. Irimia, P. Neagu, A. Bani, R. Grigore, Dr. Irimia, Milanov 
Antrenor: Zeljko Kopic

  • Antonio Bordușanu (19 ani) bifează doar a treia apariție stagională la Dinamo. A mai fost titular în victoria 2-0 de la Botoșani. Este folosit astăzi din cauza absenței lui Amzăr, fotbalistul de bază pentru regula U21

Stadion: Complex Sportiv Craiova
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați). Asistenți: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea).
Arbitru VAR: Sorin Costreie (Voluntari). Asistent VAR: George Neacşu (Câmpulung Muscel)

UPDATE 19:40 / Adrian Mititelu, show în dialog cu reporterii GSP

UPDATE 18:40 / VIDEO. FCU Craiova și Dinamo au ajuns la stadion

Citește și:

Cluburile din Superligă intră în alertă: se schimbă contractul de drepturi TV! » Noua împărțire a banilor discutată în birourile LPF: „Domnul Șucu își dorește foarte mult”
DREPTURI TV
Cluburile din Superligă intră în alertă: se schimbă contractul de drepturi TV! » Noua împărțire a banilor discutată în birourile LPF: „Domnul Șucu își dorește foarte mult”
Ștefan Bărboianu știe de ce suferă atât de mult Dinamo » „Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon! Îți era frică și să respiri!”
DINAMO
Ștefan Bărboianu știe de ce suferă atât de mult Dinamo » „Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon! Îți era frică și să respiri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (184)
Randoomlegend
Randoomlegend  •  05 Februarie 2024, 16:55
Postat de concret. pe 04 Februarie 2024, 23:19

Steaua campioana in Liga a 2-a. Ca doar acolo exista Steaua. ***

si vitanul tau barzesti unde este campioana? ca este o echipa si in liga a 4-a si in liga a 3-a? ha ah ha./

concret.
concret.  •  04 Februarie 2024, 23:19
Postat de Randoomlegend pe 03 Februarie 2024, 20:19

pensionare ***,eu mi-am pariat casa la 1-0 pentru petrolu ca bate kfr fiind blat(vezi in desfasuratorul emciului pe gsp). i am a legend. clona csa nu conteaza. Steaua campioana conteaza. si o sa fie. uite ca s-a apropiat si kfr si clona fc r. de ce esti lash? ha ah ha

Steaua campioana in Liga a 2-a. Ca doar acolo exista Steaua. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba.fcu
kuba.fcu  •  04 Februarie 2024, 13:17
Postat de Randoomlegend pe 04 Februarie 2024, 13:08

te tine pariul cu campioana bai lashule?

Ia bagă-i lui Janta CracaLin: să joace FCSB cu titlul în buzunar, ultimul meci în Ghencea! Ii dai AVC sigur la pensionar! :))))))

Vezi toate comentariile (184)
Comentează