INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Răzvan Marin, cel mai bun jucător în fața lui Inter

Răzvan Marin, în duel cu Marcus Thuram, în partida de la Milano / Foto: Imago
Răzvan Marin, în duel cu Marcus Thuram, în partida de la Milano / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 16:11 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 17:04

Răzvan Marin (27 de ani), integralist la Empoli în jocul cu Inter (0-2), a primit nota 6 în Gazzetta dello Sport, mai mult având doar portarul Caprile: „Șutul cu dreptul în prima repriză a fost singura ocazie adevărată creată de Empoli. Lăsând la o parte acest episod, a dictat bine ritmul și a făcut alegerile inspirate când a avut mingea”.

În interval de nouă zile, a jucat titular în toate cele trei meciuri disputate cu naționala și cu echipa de club. Răzvan Marin nu a lipsit luni din formula de start aleasă de Empoli pentru duelul de pe „Giuseppe Meazza" împotriva lui Inter (0-2).

Scandal în The Guardian! UEFA, acuzată că intimidează un club pentru o scandare! Ripostă oficială: „Suntem din Bergen și cântăm ce vrem!
SANCȚIUNE
Scandal în The Guardian! UEFA, acuzată că intimidează un club pentru o scandare! Ripostă oficială: „Suntem din Bergen și cântăm ce vrem!"

După 153 de minute bifate în amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, mijlocașul român a fost integralist în Serie A și și-a atras multe comentarii pozitive în presa italiană, fiind printre cei mai buni oameni ai lui Davide Nicola. Răzvan Marin a prins toate minutele la Empoli în patru din ultimele cinci etape.

Corriere dello Sport: „Șutul puternic nu i-a lipsit din repertoriu"

Gazzetta dello Sport l-a considerat cel mai bun din tabăra toscanilor, după portarul Elia Caprile, ce a limitat proporțiile eșecului. 6 a fost nota primită, maximum din rândul jucătorilor de câmp:

„Șutul cu dreptul în prima repriză a fost singura ocazie adevărată creată de Empoli. Lăsând la o parte acest episod, a dictat bine ritmul și a făcut alegerile inspirate când a avut mingea la picior".

A căutat să dicteze tempoul jocului, încercând și să se facă simțit în fața porții adverse, dar fără succes. Păcat de acel șut frumos din prima repriză, la care s-a opus Audero. A fost de nota 5,5
Pianeta Empoli, agenție toscană

Și Corriere dello Sport l-a văzut la fel de implicat, tot nota 6: „Șutul puternic din afara careului nu i-a lipsit din repertoriu contra liderului. I-a demonstrat-o lui Audero în repriza întâi". Agenția Sportmediaset l-a apreciat cu același 6 și a remarcat că "adjunctul lui Sommer a fost trezit de o execuția puternică a românului, din afara careului".

6,5este nota acordată de Sky Sport Italia lui Răzvan Marin, al cărui șut de la aproape 30 de metri a fost scos de sub bara transversală de Audero

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Teamă de atentate » Cât ar putea plăti iubitele internaționalilor englezi pentru a-și asigura securitatea în Germania
EURO 2024
Teamă de atentate » Cât ar putea plăti iubitele internaționalilor englezi pentru a-și asigura securitatea în Germania
Raphael Varane, mărturie cutremurătoare după două comoții cerebrale suferite pe teren: „Nu-mi aduc aminte nimic despre joc”
FRANȚA
Raphael Varane, mărturie cutremurătoare după două comoții cerebrale suferite pe teren: „Nu-mi aduc aminte nimic despre joc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează