INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Gazzetta l-a lăudat! Răzvan Marin a primit note mari după supergolul din Serie A: „Lucid și cu substanță”

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 14:40 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 16:38

Răzvan Marin marchează destul de rar, însă când o face reușita lui contează în clasamentul din Serie A

Mijlocașul lui Empoli a evitat eșecul la Roma (2-2 cu Lazio), înscriind cu un șut tare de la marginea careului, sub transversală, imparabil pentru Provedel. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 7, aceeași notă mare fiind acordată și lui Cambiaghi, intrat după pauză la toscani: „A dat multă substanță jocului oaspeților, echilibrând balanța chiar înaintea gongului final. L-a surprins pe portar cu un șut central, dar veninos".

Agenția Tuttomercatoweb.com i-a acordat chiar 7,5 și a remarcat că „în afara faptului că a jucat cu aceeași luciditate la mijlocul terenului, le-a dăruit azzurrilor un punct cu un trasor din afara careului în prelungiri, echivalent cu un 2-2 nesperat pe tabelă".

„Am pierdut tot!” » Prin ce a trecut Cătălin Moroșanu: „De 8 luni am încercat să recuperez tot”
PROBLEME
„Am pierdut tot!” » Prin ce a trecut Cătălin Moroșanu: „De 8 luni am încercat să recuperez tot”

Ce a declarat Răzvan Marin: „Cu Sampdoria e și mai important"

„Am demonstrat că suntem o echipă adevărată. Am fost uniți, am crezut până la capăt și am scos o remiză pe Olimpico, unde este foarte dificil să eviți eșecul. Sunt mulțumit pentru gol, dar mai important e că am luat un alt punct și asta ne va ajuta pentru viitor, pentru obiectivul și parcursul nostru. Vom continua să tragem tare la antrenamente, în fiecare zi, ca să ne atingem țelul. Cu Sampdoria, trebuie să jucăm ca să câștigăm, este o partidă foarte importantă, chiar mai importantă decât duelul cu Lazio", a declarat după meci "tricolorul", care este împrumutat de Cagliari până la sfârșitul sezonului.

8 milioanede euro este cota de piață a lui Răzvan Marin. Cel mai valoros român, potrivit Transfermarkt.de 13 este locul ocupat de Empoli, cu 19 puncte după 17 etape. Este la 10 "lungimi" peste zona retrogradării

Ionuț Radu, dorit și de Reggina

Săptămâna asta s-ar putea concretiza mutarea lui Ionuț Radu de la Cremonese în Serie B. „Reggina, locul 2, caută un portar de încredere și a mai sondat pistele Sirigu și Nicolas. Românul vrea să joace titular și pentru asta ar putea face sacrificiul să coboare o divizie", scrie Tutttomercatoweb.com. 

Radu a pierdut echipa de când și-a revenit Carnesecchi și nu mai prinde nici banca de rezerve. Și colegul Vlad Chiricheș e dorit în liga cadetă, Cagliari încercând să facă pasul decisiv pentru a-l transfera în acest mercato.

Citește și: 

VIDEO „A dat fiori apărării” » Tătărușanu, analizat de italieni după ce a primit două goluri în 10 minute de la AS Roma

GALERIE FOTO Un stadion în lacrimi pentru idolul Gianluca Vialli » 10 imagini emoționante înainte de Sampdoria - Napoli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Ianuarie 2023, 19:21

...un pilos ...a fost bagat in fata de ta su ...

dobrin
dobrin  •  09 Ianuarie 2023, 16:18

Asa da, bravo! Sper sa se puna pe treaba, sa nu mai trebuiasca sa mai astept inca 16 meciuri pana la urmatorul meci bun.

golf_club
golf_club  •  09 Ianuarie 2023, 16:08

"Mijlocașul lui Empoli a evitat eșecul la AS Roma (2-2 cu Lazio)" Omg, Empoli a jucat cu 2 echipe odata. Si a scos si un egal. De la anul sigur joaca la titlu! PS: voi chiar nu va faceti proofreading pe ce postati?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează