INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA

Real, al 3-lea esec al stagiunii

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Liderul Real Madrid a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei Almeria, 0-2. La ambele goluri incasate a gresit fundasul italian Fabio Cannavaro: prima data a respins eronat o minge, de care a profitat Juanito (15), iar a doua oara a provocat penaltyul obtinut si transformat de Negredo (47), jucator crescut chiar de Real. Infringerea este a treia suferita in actuala Primera de madrileni, care nu mai cedasera in campionat de trei luni. Antrenorul Bernd Schuster i-a folosit pe Casillas - Salgado (63 Baptista), Sergio Ramos, F. Cannavaro, M. Torres - Robinho, M. Diarra, Guti, Sneijder (74 Balboa) - Van Nistelrooy (46 Higuain), Raul.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
 •  05 Februarie 2008, 06:36

Cu japca?Asa a castigat Real in tur bai baiatule?sau mai bine zis....bai....pizdo!!!!!!!!!!Cu japca poate l-a cstigat ma-ta pe tac'tu la o partida de poker baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anafabetuleeeeee!!!!!!!!!

 •  04 Februarie 2008, 05:07

nu o mai ridicati atat in slavi pe barca, nu vedeti k dak s-a dus ronaldinho, s-a dus si ea?

 •  03 Februarie 2008, 12:43

Stai linistit, tot Real Madrid va iesi campioana. Asta desi Barcelona ramane preferata arbitrilor. Si daca va castiga greu, la un punct distanta, eu tot nu ma supar. Sunt cei mai buni! Ai sa vezi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează