INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / REAL MADRID - BARCELONA, MÎINE, 23:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Real are mai multe variante fără Ronaldo decît Barça fără Messi"

Jorge Valdano
Jorge Valdano

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 10:37

Directorul general al "galacticilor" crede că diferenţa între echipele care se vor înfrunta de 4 ori în 16 zile nu-i atît de mare şi anunţă că Ronaldo e netransferabil


Jorge Valdano este optimist în privinţa careului fantastic de meciuri cu Barcelona din următoarele 16 zile. Directorul general al madrilenilor a încercat să-i motiveze suplimentar pe elevii lui Jose Mourinho: "Percepţia este că supremaţia Barcelonei e zdrobitoare, însă şansele noastre în Liga Campionilor şi în Cupă sînt aceleaşi ca şi ale lor. Fiecare meci necesită un răspuns diferit. Finala Cupei e pe viaţă şi pe moarte. În Ligă e cam acelaşi lucru, însă cu două manşe. Fiecare antrenor va decide în funcţie de multe circumstanţe şi nici o partidă n-ar trebui să semene cu precedenta".

Valdano a făcut o comparaţie între starurile derbyului, Cristiano Ronaldo şi Messi. "Sînt doi jucători excepţionali, cu calităţi ieşite din comun şi care vor fi protagonişti. Sînt fundamentali, dar cred că Real fără Cristiano are mai multe alternative decît Barcelona fără Messi. Oricum, ţin să-l anunţ pe Berlusconi că Ronaldo nu este transferabil. E piesa noastră cea mai valoroasă, sîntem foarte mulţumiţi de el şi ceea ce a spus patronul Milanului nu este decît un toast făcut în soare".

Real Madrid - FC Barcelona se joacă mîine, cu începere de la ora 23:00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. Este prima întîlnire între cele două formaţii din cele patru care se vor disputa în mai puţin de trei săptămîni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
giulian8050
giulian8050  •  16 Aprilie 2011, 10:54

Comentariul tău...PPFFFFFFFFF...S-A UMPLUT PAMANTUL DE "BARCELONEZI"....DAR DE FAPT VOI NU CUNOSTEATI NIMIC DESPRE EA PANA SA APARA LAPORTA(RONALDINHO,ETC,ETC,ETC).....HALA MADRID!

2dorr
2dorr  •  15 Aprilie 2011, 17:44

mai bine s-ar uita pe statistici si ar vedea ca barcelona a castigat fara messi in schimb realul a avut probleme mari fara ronaldo mai ales in tur

kily
kily  •  15 Aprilie 2011, 12:29

Valdano asta este un di.strus! Pleaca Mourinho din cauza lui de la Real ! Incredibil... De aceea nu mai castiga nimic in ultimii ani Realul, pentru ca are un director general precum Muresan de la CFR Cluj... Halal patroni!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează