INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRAMOZI ERSEKE - REAL MADRID 1-2

Real Madrid a lăsat Tirana în întuneric

Real Madrid
Real Madrid

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

La "amicalul" jucat de Real în Albania lumina s-a stins timp de 90 de minute

Real Madrid a jucat un " amical" miercuri seară, la Tirana, cu o echipă absolut obscură din campionatul albanez, Gramozi Erseke, ultima clasata în campionatul local. Scopul evident n-a fost sportiv, ci financiar, potul fiind de 2,5 milioane de euro, achitaţi cash de un interlop local, dornic de publicitate.

Scorul, 2-1 pentru Madrid, interesează prea puţin. Interesanta a fost derularea partidei, care a început la ora locală 18:00. Prima repriză s-a derulat normal, cu gol albanez în minutul 1. Apoi, exact cînd să înceapă partea a doua, brusc s-a stins lumina. Dar nu doar pe stadion, ci în întreaga Tirana. Pana de curent n-a ţinut mult, doar 90 de minute, timp în care jucătorii au stat la vestiare, iar cei 19.000 de spectatori şi-au omorît timpul dînd foc la tribune.

După intervenţia Poliţiei şi revenirea luminii, meciul s-a reluat, pentru încă 45 de minute, de care nimeni nu mai avea chef. Dar, cum banii fuseseră plătiţi, trebuia să se joace toate cele 90 de minute.

Securitate maximă
Ca nimic să nu li se întîmple vedetelor madrilene, organizatorii au asigurat, în cele 10 ore petrecute de Real la Tirana, un dispozitiv de securitate impresionant. 1000 de oameni, în total, 600 de poliţişti şi 400 de bodyguarzi, au vegheat la liniştea înalţilor oaspeţi. Fiecare jucător a avut cîte doi bodyguarzi, numai Cristiano Ronaldo a ieşit în evidenţă, avînd 8, în vreme ce autocarul echipei a avut, în drumul spre stadion, o escorta demnă de un şef de stat.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
 •  22 Ianuarie 2010, 11:53

" Interlop albanez dornic de publicitate"... cumva gigi becali??

alicsandru
alicsandru  •  22 Ianuarie 2010, 11:19

mai aveti de gand sa mai scrieti mult despre asta?

 •  22 Ianuarie 2010, 11:08

În România nu se face fotbal pentru oameni, pentru spectatori ci pentru patroni, conducători, fotbalişti şi ziarişti. Continuaţi cu circul şi în câţiva ani n-o să mai aveţi nici puţinii spectatori care vă mai găsesc interesanţi şi nici banii celor care mai cumpără fotbal românesc.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează