INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATHLETIC BILBAO - REAL MADRID 1-0

REAL MADRID A PIERDUT 13 PUNCTE ÎN DEPLASARE » Slăbiciune regală

Real Madrid
Real Madrid

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2010 00:00

Galacticii au încasat la Bilbao, 0-1, a treia înfrîngere "afară". Alte două partide le-au încheiat remiză

Dacă Real Madrid are o slăbiciune în duelul său de la distanţă cu FC Barcelona, atunci aceasta o reprezintă deplasările. Sîmbătă seară, la Bilbao (0-1), a înregistrat al treilea eşec pe teren străin din acest campionat, după cele suferite la Sevilla şi pe Camp Nou. Alte două partide, susţinute la Gijon şi la Pamplona, le-a încheiat la egalitate: 0-0.

De partea cealaltă a balanţei atîrnă 6 puncte, aduse de la Valencia şi de pe "Vicente Calderon, din derby-ul cu Atletico.  "Aceste victorii au fost însă mai degrabă rodul hazardului şi nu atenuează cîtuşi de puţin senzaţia că deplasările reprezintă călcîiul lui Ahile la Real", a punctat cotidianul Marca.

La Bilbao, cel puţin, madrilenii au fost urmăriţi şi de ghinion. Conduşi încă din minutul 3 pe tabelă, oamenii lui Manuel Pellegrini s-au instalat cu toată artileria grea în jumătatea adversă: 29 de şuturi la poartă, dintre care 13 cadrate, şi-o bară. Numai Cristiano Ronaldo l-a încercat pe Iraizoz în 10 rînduri. Degeaba. Eroul bascilor a închis poarta, fiind felcitat de coechipierii care-l au în echipă la "Liga Fantastică".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
skrap
skrap  •  18 Ianuarie 2010, 04:36

asta nu e ghinionul realului, asta e portarul lui atletico, ca a fost ala in forma nu inseamna ca a avut real ghinion, atat pot, voi tot nu ati inteles puteau sa bage si 1 miliard de euro in jucatori nu faceau absolut nimic, Kaka nu se potriveste la s til de joc cu Ronaldo, Raul e batran numai poate el jocul in viteza... nu au facut transferuri cu cap cum a facut barca... la luat pe Ibrahimovic pt ca era piesa care lipsea din puzzle Barcelona, nu l-ati vazut si pe Palop in Barca - Sevilla?superb

werder_fan
werder_fan  •  18 Ianuarie 2010, 01:15

pana acum a pierdut in toate deplasarile grele (sevilla, Bilbao si Barcelona). Unde mai pui ca urmatoarea deplasare este la La Coruna, unde nu au mai castiga de peste 10 ani.

 •  18 Ianuarie 2010, 01:10

Lasa ca si atletic bilbao a avut 2 bare !!! real madrid n-are nicio sansa la titlu in spania iar in champions league o sa prinda maxim sferturile ! cum va da de vreo fortza cum va iesi din competitie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează