INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Real Madrid a transferat portarul mult visat » Unul dintre Iker Casillas sau Diego Lopez va pleca

Keylor Navas, foto: Reuters
Keylor Navas, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 04 august 2014 02:26

Real Madrid se întăreşte în compartimentul defensiv, după transferul unui portar care a făcut furori la Campionatul Mondial din Brazilia.


Site-ul oficial al lui Real Madrid anunţă că formaţia care a cîştigat în sezonul trecut Liga Campionilor s-a înţeles cu Levante, iar din sezonul viitor portarul costarican Keylor Navas va apăra poarta madrilenilor pentru următoarele şase sezoane. Valoarea transferului nu a fost precizată, dar conform jurnaliştilor de la Marca ar fi vorba de 10 milioane de euro.

Prezentarea portarului va fi făcută marţi, 5 august, de la ora 13:00, iar în dimineaţa aceleiaşi zile va efectua şi vizita medicală. Keylor Navas s-a clasat pe locul 2 în topul portarilor din La Liga în sezonul trecut, lider fiind Thibaut Courtois, care apăra culorile lui Atletico Madrid.

În situaţia actuală, Real Madrid are 3 portari: Iker Casillas, Diego Lopez şi Keylor Navas. Primului i s-a transmis că poate pleca gratis, dacă doreşte, iar în schimbul lui Lopez, madrilenii cer 4 milioane de euro.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
paul.o.53
paul.o.53  •  05 August 2014, 06:44

Ce inaltime are Navas ? La TV parea cam pitic pentru a iesi la centrari ! La ora actuala cei mai buni sunt Neuer si Courtois dar ... doar daca Real ar gasi petrol sub Bernabeu ...

sakazuke
sakazuke  •  04 August 2014, 22:52

dintre cei 3 iker este cel mai slab din punct de vedere al formei.... cred ca este cazul sa accepte ca nu mai este ce a fost si sa plece in glorie cat mai poate : sua..qatar..etc . multumiri pt ce a facut si a reprezentat pt real madrid . iar daca mai sta 1-2 ani sper sa nu presioneze si sa ceara postul de titular prin ,,decret" ci sa il castige la antrenamente , insa cred ca este imposibil ,pe langa carentele care le avea inainte cand era mai tanar( slab la iesirile centrari ,joc nul cu picioarele .) acum si-a pierdut si din calitatea ce-a mai importanta : reflexul si anticiparea in fazele 1 la 1 ...varsta nu iarta pe nimeni .

bobinatul
bobinatul  •  04 August 2014, 10:45
Postat de unico_biancorossi pe 04 August 2014, 09:21

portar cum a fost Iker o sa mai aiba realul o data la 30 de ani.

Corect, Keylor Navas e bun dar nu mi se pare ca este peste Iker...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează