INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TATONARE

Real Madrid l-ar fi contactat pe Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Înfrîngerea suferită de Real la Lyon a readus în discuţie posibila înlocuire a chilianului Manuel Pellegrini.

 

 "Marca" susţine că situaţia este cît se poate de serioasă după ce jurnaliştii cotidianului madrilen au aflat că şefii "blanco" ar fi luat deja legătura cu Jose Mourinho pentru a prelua echipa din vară. Declaraţiile de dragoste nu sînt noi, ba ar fi reciproce şi sînt facilitate şi de faptul că Inter nu s-ar opune prea tare despărţirii de tehnicianul portughez, care nu mai este agreat de patronul Massimo Moratti din cauza deselor scandaluri provocate. Ar exista şi o clauză prin care Jose ar putea pleca în iunie fără nici o pretenţie financiară.

 

Pe de altă parte, ziarul catalan "Sport" pretinde că o parte a conducerii Realului îl vrea antrenor pe Rafa Benitez, acum la Liverpool.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  19 Februarie 2010, 16:49

Rafa >> Mourinho

 •  19 Februarie 2010, 16:24

La o echipa cum e real si la jucatorii pe care i-a adus este greu sa fii antrenor ... sunt de parere ca si jose murinho daca va veni si a avea un conflict cu vreuna dintre vedete se va renunta la el si in nici un caz la un jucator pt kaka , ronaldo , etc

 •  19 Februarie 2010, 15:49

realul cu toate vedetismele ei,este un nimic,auzi tu sa dai peste 300 mil euro pe transferuri,si sa pierzi acasa la Lyon,care nu prea mai are echipa de aqm 2-3 ani.Anu ata tot Barcelona va castiga campionatul in Spania,in UCL am cateva indoieli,o finala de vis ar fi Chelsea-Barcelona,care cred eu sunt cele mai in forma echipe in acest moment.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează