INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRAUDĂ

REAL MADRID // Sergio Ramos, prins de Fisc! A plătit un milion de euro ca să scape de proces

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2019 19:27

Sergio Ramos (33 de ani, fundaș central), căpitanul lui Real Madrid și al naționalei Spaniei, a făcut un truc pentru a plăti impozite mai mici pentru drepturile de imagine.

Și Ramos are probleme cu Fiscul în Spania, anunță cotidianul madrilen El Mundo. Aproape că toate marile vedete din La Liga ajung în vizorul autorităților. 

Căpitanul lui Real și al naționalei iberice își transferase veniturile provenite din drepturile de imagine societății Sermos 32SL pentru a plăti un impozit mai mic, în perioada 2012 și 2014. 

Când autoritățile fiscale l-au anunțat că a încălcat legea, jucătorul în vârstă de 33 de ani a reglat întreaga situație și a plătit o amendă de un milion de euro.

617 meciuriare Sergio Ramos pentru Real Madrid, echipă pentru care a reușit 85 de goluri

24 de trofeeare în palmares Sergio Ramos, alături de Real Madrid și naționala Spaniei

VEZI ȘI:

Flamengo - Grêmio 5-0 (în tur 1-1) // VIDEO Gremio, spulberată de Flamengo în semifinala Libertadores: „Și o femeie însărcinată ne-ar fi dat gol"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
adrian_riga
adrian_riga  •  24 Octombrie 2019, 22:33

unde ai vazut tu prietene ca gica popescu si a recunoscut vina? a platit suma, sperand sa scape. nu si a recunoscut vina niciodata. a fost condamnat cu suspendare la prima instanta si a facut recurs. daca imi arati o singura declaratie in care si a recunoscut vina, o mananc

catalin.palcu
catalin.palcu  •  24 Octombrie 2019, 21:47

Asta nu mai e'penal' ? Numai in Romania a putut fi posibil sa bagi la puscarie un Gica Popescu ! Cand si-a recunoscut si vina, a dat si toti banii inapoi si era oricum la prima si singura de altfel incalcare a legii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează