INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEPORTIVO - REAL MADRID 1-0

Real Madrid, un zero

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Campioana Spaniei n-a tras sîmbătă nici un şut pe poartă

Madridul avea posibilitatea să închidă în mare măsură lupta pentru titlu cu o victorie în faţa lui Deportivo. Ar fi înnoptat cu o diferenţă de 11 puncte faţă de Barcelona, ar fi pus o presiune uriaşă pe umerii catalanilor, implicaţi în 3 competiţii şi sufocaţi de accidentări, dar în principal ar fi arătat clar cine-i şeful în campionat dacă ar fi învins pe "El Riazor", un stadion ce-i rezistă din noiembrie 1991, deci de pe vremea cînd Gică Hagi îmbrăca tricoul albilor.

Meciul în sine a fost slab, slab de tot, poate cel mai slab făcut de Real Madrid în ultimii ani. Un singur aspect vorbeşte de la sine: în statistica partidei, madrilenii înregistrează un mare zero în dreptul şuturilor pe spaţiul porţii gazdelor. Care gazde n-au fost nici ele departe, cu două şuturi pe poarta lui Casillas: la unul a intervenit excelent Iker, iar cel de-al doilea e, de fapt, opera lui Pepe, care a şi marcat un autogol de toată frumuseţea. Campioana Spaniei a ajuns astfel la a 8-a înfrîngere în 2008.

Schuster, pe a lui
În ciuda prestaţiei extrem de slabe a echipei sale, amendată de întreaga presă spaniolă, Bernd Schuster continuă pe linia lui. "Nu meritam să pierdem acest meci", a spus antrenorul madrilenilor, o declaraţie pe care o repetă la fiecare eşec al Realului. În faţa reacţiei ziariştilor prezenţi la conferinţa de presă, care i-au reamintit că n-a tras nici un şut pe poarta lui Depor, Schuster le-a făcut un compromis: "A fost un meci tipic de 0-0, dar Depor a avut noroc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  17 Martie 2008, 11:25

hai ca ia villareal titlu:P

 •  17 Martie 2008, 10:40

Ce-i place lu jegosu asta barcelonist sa scrie ca Real a fost ZERO. Zero, unu, ce mai conteaza, e in fata lui Barca destul de bine. Real macar va lua campionatul Spaniei, Barca nu se va alege cu nimic. O sa piarda si CL si cupa Spaniei si campionatul.

 •  17 Martie 2008, 03:56

nu exista nici o barsa!!!! prescurtarea echipei din capitala cataluniei e BARCA !!! HALA MADRID !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează