INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid vrea să scape de Rafa Benitez » Unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie este favorit să îi ia locul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 16:24

Deși Real Madrid are un început bun de sezon, fiind pe locul doi în La Liga, la tre puncte în spatele Barcelonei, șefii madrilenilor nu sînt mulțumiți de Rafa Benitez.

Revista France Football, citată de Mundo Deportivo, scrie că la finalul acestui sezon, conducerea celor de la Real Madrid plănuiește să se despartă de Rafa Benitez, mai ales dacă Barcelona va cîștiga duminică El Clasico.

Francezii scriu că în locul lui Benitez, Florentino Perez în vrea pe Zinedine Zidane, cel care în prezent pregătește echipa Real Madrid Castilla. Francezul nu are voie să antreneze echipa Real Madrid, pentru că nu are licența necesară, dar din vară va putea prelua banca madrilenilor.

Zinedine Zidane a jucat la Real Madrid în perioada 2001-2006, iar în sezonul 2013-2014 a fost secundul echipei.

Meciul Real Madrid - Barcelona se va juca sîmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:15, în direct pe DigiSport, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Rafa Benitez a fost băgat în ședință de starurile lui Real! » Ce i-au ordonat fotbaliștii și ce a făcut antrenorul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
pma77
pma77  •  19 Noiembrie 2015, 00:12

pai si daca la finalul sezonului castiga campionatul si liga campionilor..o stire de 2 bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează